Στην Β’ Εθνική η ΑΕΚ!

Στην Β’ Εθνική η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Στην Β’ Εθνική η ΑΕΚ!

bet365

Στην Β’ Εθνική δήλωσε τελικά συμμετοχή η ομάδα της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι αρχικά δηλώθηκε στην Α2! Ανεβαίνει ο Κόροιβος Αμαλιάδας.

Στην τρίτη τη τάξει κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η ομάδα της ΑΕΚ, καθώς πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και όχι στην Α2.

Την απόφαση την πήρε, όπως όλα δείχνουν, η Ερασιτεχνική, αφού σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα κατέληγε να αγωνίζεται στην ΕΣΚΑ! Η ΑΕΚ έπρεπε να βρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για να «καθαρίσει» η ΚΑΕ και να λάβει μέρος στην Α2 με την προοπτική να επιστρέψει στην Α1. Όλα αυτά μέχρι σήμερα (24/7) το μεσημέρι όπου εξέπνεε η προθεσμία της ΕΟΚ και την απόφαση έπρεπε να πάρει ο Γιάννης Φιλίππου, κάτι που όμως σήμαινε ότι επωμιζόταν και όλα τα παρελθόντα χρέη!

Η ΑΕΚ, λοιπόν, μια δεκαετία μετά την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Λόγω μη δυνατότητας συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα του σωματείου ΑΕΚ να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΚ να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

 

Τελευταία Νέα