«Οχι» από την ΕΟΕ στο ξεπούλημα του Ολυμπιακού Σταδίου!

Gazzetta team
«Οχι» από την ΕΟΕ στο ξεπούλημα του Ολυμπιακού Σταδίου!

bet365

Με κάθε μέσο θα επιδιώξει την μη πώληση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τονίζοντας ότι ανήκει στον ελληνικό λαό και στον ελληνικό αθλητισμό!

Με οξύτατο τρόπο αντέδρασε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην πρόθεση της Πολιτείας να πουλήσει το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), τονίζοντας ότι παρότι της ανήκει, ουδέποτε ενημερώθηκε ή ερωτήθη και προσθέτει ότι θα πάει το θέμα ακόμα και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια!

Η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στις προθέσεις της κυβέρνησης για άμεση ένταξη του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) στην εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών ΑΕ, εξέδωσε σήμερα 20 Μαΐου 2016, την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία καταγράφει τις ανάγκες του Ελληνικού αθλητισμού και υπερασπίζεται τα συμφέροντά του, απαιτεί κατ’ αρχάς άμεση ενημέρωση από την Πολιτεία περί του θέματος.

Η έκταση του ΟΑΚΑ ανήκει στην ΕΟΕ και ως εκ τούτου στον Ελληνικό αθλητισμό. Αν η κυβέρνηση επιμείνει στην παράνομη απόφασή της, για ένταξή του ΟΑΚΑ στην εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών ΑΕ, με σκοπό την πώλησή του ή την μακροχρόνια μίσθωσή του χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη, τότε η ΕΟΕ θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προσφύγει με όλα τα ένδικα μέσα στην Ελληνική δικαιοσύνη καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Η Ελλάδα έχει εγγυηθεί και δεσμευθεί στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών την αυτονομία του Ελληνικού αθλητισμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα