Επιτυχημένη δράση των Special Olympics Ηellas

Επιτυχημένη δράση των Special Olympics Ηellas

Mε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επίδειξη του Προγράμματος Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων των Special Olympics Ηellas (ΜΑΤP – Motor Activities Training Program) η οποία φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς, με τη συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ και του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ».

Επιτυχημένη δράση των Special Olympics Ηellas

Εκπαιδευόμενοι από δέκα Ειδικά Σχολεία και Κέντρα ΑμεΑ (Αργώ, Ειδικό Γυμνάσιο Ιλίου, Ειδικό Λύκειο Ιλίου, ΕΛΕΠΑΠ, Καλός Σαμαρείτης, Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κρίκος Βριλησσίων, Κέντρο Ειδικών Ατόμων « Χαρά», ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής) από όλη την Αττική, μαζί με μαθητές – εθελοντές των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με κεντρικό θέμα την συνύπαρξη και το σεβασμό στη διαφορετικότητα. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαρά και ενθουσιασμού οι συμμετέχοντες παρουσίασαν πλήθος δεξιοτήτων και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκομένους.

Τους αθλητές των Special Olympics Hellas, ενθάρρυναν , καθ’ όλη τη διάρκειά της, μαζί με τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas, Πρέσβυ ε.τ. κ. Διονύσιο Κοδέλλα, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής των Special Olympics Hellas κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ κα. Ελένη Πατέρα – Δούκα, η Διευθύντρια του Κέντρου «ΧΑΡΑ» κα. Κωνσταντίνα Διαμαντή και τα Μέλη του Δ.Σ των Special Olympics Hellas κ. Μαγιόρκα Τριανταφύλλου και κ. Παναγιώτης Καραχάλιος. Ευχαριστούμε την εταιρεία Coca-Cola 3Ε για την προσφορά προϊόντων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο ΚΦΑ - Υπεύθυνος του προγράμματος ΜΑΤΡ των Special Olympics Ελλάς κ. Μιχάλης Νικόπουλος υποστήριξαν με την εθελοντική τους προσφορά εκπαιδευτικοί, φοιτητές Τμημάτων Ειδικής Αγωγής και μαθητές Γυμνασίων. 

Best of internet