Το Αγρίνιο ετοιμάζεται και περιμένει το 1st Night Run & Santa Run! (vid)

Gazzetta team
Το Αγρίνιο ετοιμάζεται και περιμένει το 1st Night Run & Santa Run! (vid)

bet365

Η Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, θα είναι μια... διαφορετική, λαμπερή, κεφάτη μέρα για το Αγρίνιο, αφού όλη η πόλη θα κινηθεί και θα τρέξει στους ρυθμούς του 1st Agrinio Night Run & Santa Run!

Για πρώτη φορά η συγκεκριμένη διοργάνωση (που είναι θεσμός σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας) θα φιλοξενηθεί στην μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας και το μεγάλο ζητούμενο μέσω της επιτυχίας του είναι να γίνει θεσμός ώστε κάθε χρόνο να μπαίνει μια διαφορετική πινελιά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Ο Δήμος Αγρινίου και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου συνεργάζονται ιδανικά ώστε την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου να είναι όλα έτοιμα για το 1st Agrinio Night Run & Santa Run.

Ο αγώνας του... Άγιου Βασίλη θα περιλαμβάνει περιλαμβάνει δύο διαδρομές και συγκεκριμένα το 1 χιλιόμετρο για μικρά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών και τα 5 χιλιόμετρα για 15 ετών και άνω.

Πέρα από την διασκέδαση που θα προσφέρει δεδομένα η βραδιά σε μικρούς και μεγάλους, υπάρχει κι ένας σκοπός ιερός, καθώς ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και της αξιέπαινης προσπάθειας που γίνεται εκεί!

«Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πόλη σου για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πόλη σου» αναφέρει το μήνυμα του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αγρινίου και εν συνεχεία καλεί τον κόσμο να αγκαλιάσει τον αγώνα τονίζοντας πως «στις 27 Δεκεμβρίου βγαίνουμε από το σπίτι και ξαναζούμε την πόλη μας τρέχοντας για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τρέχοντας για τη ζωή. 1st Agrinio night run & kids Santa run“ is on fire”».

 

Τελευταία Νέα