Κατέθεσε το Αθλητικό Νομοσχέδιο ο Αυγενάκης, όριο τα 70 έτη

Gazzetta team
Κατέθεσε το Αθλητικό Νομοσχέδιο ο Αυγενάκης, όριο τα 70 έτη

bet365

Κατατέθηκε την Τρίτη (5/11) το Σχέδιο Νόμου που αφορά στην "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις".

Προς ψήφιση κατατέθηκε το Σχέδιο Νόμου που ανάμεσα στα άλλα δεν επιτρέπει το ίδιο πρόσωπο να εκλεγεί πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας περισσότερες από τρεις συνολικά φορές και σε οποιαδήποτε άλλη εκτελεστική θέση διοικητικού συμβουλίου αθλητικής ομοσπονδίας περισσότερες από δύο συνεχόμενες φορές, πλήρους η μερικής θητείας.

Παράλληλα, όριο θητείας ως προς τον πρόεδρο θα είναι το 70ο έτος της ηλικίας, κάτι που σημαίνει πως πρόεδροι διάφορων ομοσπονδιών όπως είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην ΕΟΚ ή ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στην ΚΟΕ δεν θα έχουν το δικαίωμα να είναι ξανά υποψήφιοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα