ΠΑΟΚ: Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής κι Ολυμπιονίκης στην Τούμπα (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής κι Ολυμπιονίκης στην Τούμπα (vid)

bet365

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση S8, έζησε από κοντά την εμπειρία ενός ΠΑΟΚ – Άρης και μίλησε για τα όνειρα και την προσπάθεια του ενόψει Τόκιο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε στην Τούμπα τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κολύμβηση S8, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, που πρόσφατα κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι όλες αυτές οι μικρές, ανθρώπινες ιστορίες. Οι καθημερινοί μαχητές, οι πρωταγωνιστές της ζωής που αντλούν τη δύναμή τους μέσα από τα σπορ και παράλληλα εμπνέουν εμάς να μην τα παρατάμε, αλλά να κυνηγάμε τα όνειρά μας όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης είναι ένας τέτοιος πρωταγωνιστής. Λαμπρός. Χωρίς τα φώτα που του αναλογούν, αλλά με τις επιτυχίες που μας κάνουν υπερήφανους. Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση S8.

Λίγο μετά τα τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο Δημοσθένης ήρθε στην Τούμπα με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ και ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚΆρης στο PAOK TV».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα