Τα βραβεία στους κορυφαίους (gTV)

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα βραβεία στους κορυφαίους (gTV)

bet365

Εσείς επιλέξατε τους κορυφαίους της χρονιάς, εμείς τους παραδώσαμε τα βραβεία τους κι αυτοί σας ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν ακόμα καλύτερες επιδόσεις το 2018!

Το gazzetta.gr για τρίτη συνεχή χρονιά έδωσε στους Ελληνες φιλάθλους τη δυνατότητα να αναδείξουν εκείνοι τους κορυφαίους αθλητές, τις κορυφαίες αθλήτριες, τις κορυφαίες ομάδες τους κορυφαίους προπονητές του 2017 αλλά και το Sustenium Fair Play της χρονιάς! Η απήχηση αυτής της ενέργειας και η συμμετοχή των Ελλήνων φιλάθλων σε αυτή την ψηφοφορία, ξεπέρασε και πάλι το προηγούμενο ρεκόρ και από τις 45.335 ψήφους της πρώτης χρονιάς, φτάσαμε στους 53.149 του 2016 και στις φετινές 55.450 ψήφους που συγκεντρώθηκαν στην ψηφιακή κάλπη του gazzetta, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο αριθμός αυτός δημιούργησε και πάλι την μεγαλύτερη ψηφοφορία που έγινε ποτέ για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς για τον αθλητισμό, η οποία φέτος έγινε με την υποστήριξη του Sustenium Plus. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που ο απλός κόσμος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να ψηφίσει τους αγαπημένους του αθλητές και η συμμετοχή αποδεικνύει ότι τα Gazzetta Awards έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση της αθλητικής κοινωνίας στην Ελλάδα

Τα Gazzetta Awards 2017 ολοκληρώθηκαν με 55.450 δικές σας ψήφους, που ανέδειξαν τους κορυφαίους της χρονιάς που μας πέρασε. Οι Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη, Εθνική Νέων στο πόλο, Τσάβι Πασκουάλ, Μιχάλης Σεΐτης και Κώστας Κοκκινοπλίτης παρέλαβαν τα βραβεία τους, σας ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν ακόμα καλύτερες επιδόσεις για τις χρονιές που έρχονται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards