Συνάντηση ΕΟΕ με ΚΚΕ

Gazzetta team
Συνάντηση ΕΟΕ με ΚΚΕ

bet365

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας είχαν στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, o Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, στο πλαίσιο των επαφών με τα πολιτικά κόμματα.

Το ΚΚΕ εκπροσώπησαν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής και ο Θοδωρής Λιάπης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής.

Στη συνάντηση οι κ.κ. Καπράλος και Κολυμπάδης ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για όλες τις εξελίξεις στην ΕΟΕ αλλά και τις δράσεις που θ’ αναλάβει η νέα διοίκηση, με κυριότερη την πρωτοβουλία για αλλαγή του απαρχαιωμένου Καταστατικού της ΕΟΕ και δημιουργία ενός νέου, που θα βρίσκεται σε αρμονία με τον Ολυμπιακό Χάρτη.

Επίσης παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων στα θέματα του μαζικού αθλητισμού αλλά και στην προσπάθεια για αύξηση των διδακτικών ωρών της γυμναστικής στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα