Mάντης - Καγιαλής ή Ολυμπιακός;

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Mάντης - Καγιαλής ή Ολυμπιακός;

bet365

Mεγάλο ντέρμπι και στην κατηγορία της καλύτερης ομάδας στα Gazzetta Awards με τους Μάντη - Καγιαλή να συναγωνίζονται τη μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού!

Πριν μερικούς μήνες επέστρεψαν από την Βραζιλία με το χάλκινο μετάλλιο. Μία εντυπωσιακή πορεία του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καγιαλή με μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια η οποία ολοκληρώθηκε με το χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστιοπλοϊα, στα σκάφη 470. Δύο σπουδαίοι αθλητές και σπουδαίοι χαρακτήρες, έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τη ψήφο των αναγνωστών του gazzetta.gr, στα Gazzetta Awards 2016!

Αλλά η επικράτηση τους μόνο εύκολη δεν είναι καθώς υπάρχει ο Ολυμπιακός που Πανηγύρισε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά. Ταυτόχρονα όμως πανηγύρισε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού μιας και ο Ολυμπιακός έσπασε δύο φορές την έδρα του αντιπάλου μετά το break των πράσινων στο ΣΕΦ.

Πλέον στη συγκεκριμένη κατηγορία, η πρωτιά αλλάζει συνεχώς, μερικές δεκάδες ψήφοι «πάνω-κάτω» δημιουργούν νέα δεδομένα και οι επόμενες δέκα μέρες μέχρι να σφραγιστεί η κάλπη για τα τελικά θα είναι κρίσιμες! Γιατί ακολουθούν από κοντά η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αλλά και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Πάρτε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σας, ψηφίστε και αναδείξτε την καλύτερη ομάδα για το 2016.

Ένα κλικ εδώ και ψήφισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards