Οι γυμνές… αγρότισσες της Βουλγαρίας
Κάπως έτσι την είδε και ο Μπόρισλαφ Μπορίσοφ που έχει μια (περί τα αγροτικά) ιστοσελίδα, τη www.fermer.bg, και μάζεψε μερικές-τάχα μου τάχα μου- αγρότισσες που το… θερίζουν το στάρι, τις φωτογράφησε και έβγαλε ημερολόγιο για τη νέα χρονιά. Σκοπός του, όπως λέει, να αφυπνίσει τον κόσμο και να τον προσελκύσει στη Βουλγαρική ύπαιθρο αλλά και να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον αγροτικό πληθυσμό που τον έχει ρίξει η κρίση στις μαύρες πλερέζες.
Ok μίστερ, αλλά για πες μας: Άντε κι ερχόμαστε… Θα βρούμε καμιά απ’ αυτές να σαλαγάμε παρέα τα πρόβατα και να… πήζουμε το γιαούρτι ή θα γίνουν… μπουχός και θα τη βγάζουμε στα καφενεία με πρέφα σιχτιρίζοντας τη μοίρα που μας έριξε στα ξένα, αλά Ξανθόπουλος σε μαυρόασπρη… υπερπαραγωγή; Και εν πάσει περιπτώσει μπορούμε να κάνουμε… κράτηση; Αν ναι κράτα μου αυτή που κάνει τσαχπινιές στο τρακτέρ κι έρχομαιιιιιιιιι!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
