Clasico... ντε γκομενέκ (pics)!

Γιώργος Καραμάνος
Clasico... ντε γκομενέκ (pics)!

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει την ... ισπανική και οπίσθια κόντρα που συνοδεύει το μεγάλο ντέρμπι της Πριμέρα. Τα θηλυκά της Ρεάλ κάνουν πλακίτσα στα... μπάζα της Μπαρτσελόνα. Δείτε και θα καταλάβετε γιατί.

Πίσω από κάθε μεγάλο ποδοσφαιριστή κρύβεται μία εντυπωσιακή γκόμενα. Η αλήθεια είναι πως αυτό το αξίωμα δεν βρίσκει παραδόξως πλήρη εφαρμογή στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα. Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο οι παικταράδες των Μπλαουγκράνα δεν έχουν για το αντίθετο φύλλο την ίδια εκλεπτυσμένη φιλοσοφία που έχουν και για το πως παίζεται το καλό ποδόσφαιρο.

Στην προκειμένη περίπτωση και ενόψει clasico, οι Καταλανοί χάνουν με κάτω τα χέρια από τη μεγάλη αντίπαλο τους. Στη Ρεάλ που έχουν ούτως ή άλλως πιο ανεπτυγμένο το... φαίνεσθαι, έχουν αδιαμφισβήτητα καλύτερο γούστο στα κοριτσάκια που επιλέγουν για να έχουν στο πλευρό τους. Εμείς επιλέξαμε τα τέσσερα καλύτερα ζευγάρια και από τους δύο αντιπάλους και μόνο ντέρμπι δεν θεωρούμε πως θα μπορούσε να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες. Βλέπετε η Ρεάλ θα έκανε πλάκα και θα νικούσε με 4-2!


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Σέρχιο Ράμος – Λάρα Αλβαρεθ



Σάμι Κεντίρα – Λένα


Ικερ Κασίγιας – Σάρα Καρμπονέρο


Κριστιάνο Ρονάλντο – Ιρίνα Σάικ




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Σεσκ Φάμπρεγας – Ντανιέλα



Ζεράρ Πικέ – Σακίρα


Βίκτορ Βαλδές – Γιολάντα Καρδένα


Λιονέλ Μέσι - Αντονέλα Καρούτσο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα