Τα καλύτερα της 20ετίας! (vid)

Βασίλης Παπανδρέου
Τα καλύτερα της 20ετίας! (vid)

bet365

Το gazzetta.gr παίρνει την... πάσα από το κάρφωμα της χρονιάς του Κερούς και θυμίζει τα 11 καρφώματα της 20ετίας. Από Ντομινίκ μέχρι Χάτσον, Μπλου και Μάσεϊ!

Το τρομερό κάρφωμα του Σέρτζιο Κερούς στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό ήταν μια θαυμάσια αφορμή για τις "Ρετρό Ιστορίες" που θυμούνται δέκα από τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Από τον Χένρι Τέρνερ, τον Λέβινγκστον και τον Ντομινίκ στον Μάσεϊ, τον Μπατίστ και τον Τσίλντρες. Όσο για τη δική μας ετυμηγορία; Κερούς και ξερό ψωμί...

Τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι με χρονολογική σειρά και η καταμέτρηση ξεκινάει -παράτυπα- από τον διαγωνισμό καρφωμάτων του 1ου All Star Game, στην ιστορία της Α1, όταν ο Τζον Χάτσον πήρε φόρα και... έσπασε το ταμπλό.

Ακολουθούν οι πτήσεις του Χένρι Τέρνερ (τρομερό κάρφωμα 360 απέναντι στον Παναθηναϊκό του Γκάλη), δύο καρφώματα βγαλμένα από το ΝΒΑ -ο Μουρεσάν ακόμα τα θυμάται- του Κλιφ Λέβινγκστον, ένα τρομερό follow κάρφωμα του Ντομινίκ Ουίλκινς μέσα στο ΣΕΦ και η "απάντηση" του Μπλου Έντουαρτς, τέσσερα χρόνια αργότερα στο ΟΑΚΑ, δύο φάσεις του Μάσεϊ που έγιναν πόστερ στα γραφεία της Euroleague στη Βαρκελώνη, ένα κάρφωμα του Τσίλντρες μπροστά στον Διαμαντίδη και άλλα δύο... slam DUNKS με πρωταγωνιστή -θετικό την πρώτη φορά και... αρνητικό τη δεύτερη- τον Μάικ Μπατίστ.

Όσο για το καλύτερο απ'ολα; Ο Σέρτζιο Κερούς μπορεί να περηφανεύεται για τη φάση της... 20ετίας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα