«Πάντα η ΑΕΚ για Πρωτάθλημα»

«Πάντα η ΑΕΚ για Πρωτάθλημα»

Θάνος Σαρρής
«Πάντα η ΑΕΚ για Πρωτάθλημα»

bet365

Θωμάς Μαύρος και Ηλίας Ατματσίδης μιλούν στο gazzetta.gr για την βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, τις δυνατότητες της Ένωσης και τις διοικητικές εξελίξεις.

Αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και παρά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, η ΑΕΚ κέρδισε την Κέρκυρα με 1-0, παρότι δημιούργησε 23 τελικές προσπάθειες! Η αγωνιστική βελτίωση της Ένωσης είναι γεγονός και τα χαμόγελα επιστρέφουν στον κόσμο της ομάδας. Δύο από τις παλιές δόξες της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος και ο Ηλίας Ατματσίδης, μιλούν στο gazzetta.gr για το σύνολο του Κωστένογλου.

Θεωρείτε ότι η ΑΕΚ μπορεί να «χτυπήσει» το Πρωτάθλημα;

Μαύρος: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και σε όποια φάση κι αν είναι, η νοοτροπία για πρωτάθλημα πρέπει να υπάρχει. Πρέπει να πηγαίνει για Πρωτάθλημα».

Ατματσίδης: «Δεν γνωρίζω αν μπορεί να καταφέρει. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ότι τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά είναι καλά. Αν συνεχίσει έτσι σίγουρα μπορεί να πάει καλά και να καταφέρει να βρεθεί σε μια καλή θέση, αλλά είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για πρωτάθλημα».

Αυτή τη στιγμή, παίζει την καλύτερη μπάλα στη Σούπερ Λιγκ;

Μαύρος: «Έχω απαιτήσεις από την ΑΕΚ. Έχει κερδίσει τέσσερα παιχνίδια και δείχνει μια άνοδο. Μικρή, αλλά ελπιδοφόρα. Είναι πολύ σωστό να δοκιμάζονται όλα τα παιδιά και το ότι χρησιμοποιούνται νέοι παίκτες είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα. Δεν θα πω ποτέ ότι με ικανοποιεί αυτή η απόδοση, απλά δείχνει ένα μήνυμα ελπίδας».

Ατματσίδης: «Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα παίζει αρκετά καλά. Και απέναντι στην Κέρκυρα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και μακάρι να συνεχίσει έτσι ανοδικά».

Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ; Σε απόδοση 9.00 στην bwin.com

Πιστεύετε ότι η βελτίωση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην δουλειά του κύριου Κωστένογλου;

Μαύρος: «Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης όταν μια ομάδα κερδίζει και σίγουρα χρεώνεται σημαντικό μερίδιο ο προπονητής, όπως και όταν χάνει».

Ατματσίδης: «Σίγουρα έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος με την έλευσή του βοήθησε την ομάδα να αλλάξει πρόσωπο».

Ένα σχόλιο για τα διοικητικά;

Μαύρος: «Πάλι δεν βρέθηκε λύση και πάλι πάμε πίσω, με την έννοια του χρόνου και βάση των πληρωμών. Το μέλλον είναι αβέβαιο, δεν είναι σίγουρο ότι μετά από 45 μέρες θα υπάρξει συμφωνία και θα λυθεί το πρόβλημα τη ομάδας. Θα περάσουμε ενάμιση μήνα αβεβαιότητας, αγωνίας και προβλημάτων. Ίσως αυτό να έχει επιπτώσεις και στην ομάδα, με την έννοια ότι αν δεν πληρωθούν οι παίκτες μπορεί να συμβούν διάφορα. Δεν δίνεται λύση, αυτό που ζητάμε όλοι μας.

Ατματσίδης: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι. Απλά μακάρι να βρεθεί λύση για να προχωρήσει η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα