Όταν ο Νέτο παίρνει το όπλο του (vids)!

Όταν ο Νέτο παίρνει το όπλο του (vids)!

Θάνος Σαρρής
Όταν ο Νέτο παίρνει το όπλο του (vids)!

bet365

Ο Ντάρσι Νέτο πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό το πρώτο φετινό του γκολ και το gazzetta.gr θυμάται τις αριστοτεχνικές εκτελέσεις του Βραζιλιάνου.
Το κακό ξεκίνημα του Άρη προκάλεσε αρκετά προβλήματα για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Και ο Νέτο ήταν μέσα σε αυτούς. Οι... κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν ότι δεν βγάζει στο γήπεδο πάθος και ανταγωνιστικότητα, γεγονός που του είχε στερήσει και τη θέση του στην 11άδα. Η αλλαγή προπονητή ήρθε για τον Άρη και η νίκη επί του Παναθηναϊκού μπορεί να αποτελέσει το «στήριγμα» για την βελτίωση των «κιτρίνων».
Όπως και για τον Νέτο, η... αποκατάσταση της σχέσης του με τα δίχτυα μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μια καλύτερη χρονιά. Πέρυσι άλλωστε, με οκτώ τέρματα αποτέλεσε έναν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του, δίνοντας πολλές λύσεις και επιτελώντας διαφορετικές λειτουργίες, ανάλογα με την περίσταση του εκάστοτε ματς.
Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη είχε δηλώσει σχετικά με την αλλαγή θέσης του, τα γκολ και την προσφορά στην ομάδα: «Είναι μία εντελώς διαφορετική θέση. Όταν ήρθε ο προπονητής, είχαμε μία συνομιλία, με ρώτησε αν μπορώ να ανταπεξέλθω στη συγκεκριμένη θέση, μου είπε ότι πιστεύει σε μένα και πως μπορώ να αποδώσω καλύτερα, κι έτσι έγινε. Η χρονιά ήταν καλή για μένα, πέτυχα πολλά γκολ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να προσφέρω είτε ως μπακ, είτε ως χαφ.
Υπάρχουν βέβαια, περισσότερες απαιτήσεις γιατί πρέπει να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τακτικό κομμάτι. Και η ομάδα περιμένει πολλά περισσότερα από μένα. Περιμένει μια καλή σέντρα, μία ασίστ, να αλλάζω τις ισορροπίες στον αγώνα». Και αυτό ακριβώς έκανε με τον Παναθηναϊκό, όπου και πέρασε ως αλλαγή σε θέση μπακ! Άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα με το γκολ του, σφραγίζοντας τη νίκη. Και όλα αυτά προερχόμενος από θλάση περίπου ένα μήνα πριν το παιχνίδι!
Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από την Κορίνθιανς για την απόκτησή του, ενώ πριν λίγο καιρό ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του κινεζική ομάδα. Αποτελεί ένα περουσιακό στοιχείο-όπως έχει αποκαλέσει ο ίδιος τον εαυτό του- του Άρη και τα γκολ του σίγουρα ανεβάζουν τις μετοχές του. Όταν βλέπεις έναν... μπακ να έχει επαφή με τα δίχτυα, σίγουρα σου κάνει διαφορετική αίσθηση. Μπορεί απέναντι στον Παναθηναϊκό να πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ, αλλά η αρχή έγινε στο φιλικό 1-1 με την Κέρκυρα. Ακολουθούν οι χαρακτηριστικές εκτελέσεις του Βραζιλιάνου.
Το γκολ του με τον Αστέρα Τρίπολης την περσινή χρονιά, το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση
Η εκτέλεση απέναντι στον Πανιώνιο το 2009, λίγο πιο μακριά από το σημείο που κέρδισε τον Καπίνο
Με το εκπληκτικό του γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό είχε στείλει τον Άρη στα πλέι οφ
Μεγάλη ήταν η απόσταση από την οποία είχε σκοράρει και στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου
Από θέση παρόμοια με αυτή που σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό, είχε πετύχει το γκολ της τιμής στο 4-1 με τον ΠΑΟΚ
Σκοράρει επίσης με πλασέ...
Tα δύο γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Το γκολ με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης»
Η άψογη εκτέλεση στο 3-1 με τον Πανσερραϊκό
...και με κεφαλιά!
Το παλικαρίσιο 1-1 με την Ξάνθη
Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Άρη επί του Ολυμπιακού Βόλου στο «Βικελίδης»
Το γκολ - φάουλ με τον Παναθηναϊκό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα