Μίσελ: «Δίκαια νικητές»
«Αξίζαμε την νίκη. Όλη ομάδα πάλεψε, δούλεψε πολύ σκληρά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θεωρώ πως ήμασταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Μας βοήθησε πολύ το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Θα ήταν άδικο αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες» είπε αρχικά και συνέχισε ο ακραίος μπακ του Άρη: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό το αποτέλεσμα να είναι η αρχή ενός σερί γιατί να φέρουμε τον Άρη εκεί που αξίζει, εκεί που και ο κόσμος του θέλει να τον βλέπει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ξέχασες να πεις ότι για ένα 10λεπτο δεν πήρα Euroleague»: Η ξεκαρδιστική απάντηση Σπανούλη σε δημοσιογράφο για τα κατορθώματά του
- Σπανούλης: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα του Ζήση, γιατί μιλάω μαζί του μέχρι τις 5 το πρωί για παίκτες»
- Λανουά: «Δεν έχω κανένα πρόβληµα µε Ολυµπιακό ή άλλο σωµατείο, να πείσουμε τις ομάδες για Έλληνες στα ντέρμπι»
