Έσπασε την γκίνια η ΑΕΛ!

Έσπασε την γκίνια η ΑΕΛ!

Έσπασε την γκίνια η ΑΕΛ!

bet365

Την πρώτη της νίκη στην Λάρισα πέτυχε η ΑΕΛ (2-1 την Παναχαϊκή), ενώ ο Πλατανιάς αυξάνει την διαφορά του στην κορυφή (2-0 τον Φωκικό)! Νέο διπλό τα Γιαννιτσά (1-0 τον Βύζαντα).

Πρώτα γκολ και νίκη για ΑΕΛ
Η γκίνια έσπασε! Η ΑΕΛ πέτυχε τα πρώτα της γκολ στην Λάρισα και έφτασε στην δεύτερη νίκη της στη σεζόν επί της Παναχαϊκής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η πρώτη ομάδα φέτος που ταξίδεψαν στην Θεσσαλία, προκειμένου να παίξουν ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ έκανε την καλύτερή της εμφάνιση φέτος και οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στη νίκη. Δύο κεφαλιές, μία από τον Ζεκίνια και μία από τον Σεσίνια, έδωσαν το προβάδισμα 2-0 στην ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Κόουλμαν να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 60', όταν ο Αραμπατζής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 62' οι Πατρινοί έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σωτηρίου μετά την προσπάθεια του Ντίνα, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε νέο δοκάρι στο 86'. Αυτή τη φορά, όμως, ο Κυβελίδης στην εξέλιξη της φάσης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ΑΕΛ έφτασε στην πρώτη της νίκη στην AEL FC ARENA.

Προελαύνει ο Πλατανιάς!
Ο Πλατανιάς συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Football League, επιβλήθηκε του Φωκικού εύκολα 2-0 και παραμένει αήττητος! Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και άνοιξαν το σκορ στο 24'. Λίγο νωρίτερα ο Χάχαλη ανέτρεψε τον Ναζλίδη και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μιρτσέτα ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Λαζαρίδη, όμως έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά, για να «καθαρίσουν» οι γηπεδούχοι το παιχνίδι. Στο 80' ο Ναζλίδης με... κεραυνό από τα 20 μέτρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χάχαλη και έκανε το τελικό 2-0, για να δώσει ακόμη μία νίκη στον Πλατανιά, ο οποίος συνεχίζει να προελαύνει!

Γιαννιτσά 4Χ4!
Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Αναγέννηση μακριά από τα Γιαννιτσά και παραμένει πολύ ψηλά στην βαθμολογία της Football League! Αυτή τη φορά η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επιβλήθηκε του Βύζαντα στην Φυλή 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιόνδη στο 1' των καθυστερήσεων! Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στο μηδέν, ήρθε ο Γιόνδης στις καθυστερήσεις για να δώσει τη μεγάλη νίκη στα Γιαννιτσά!

Εύκολα και... τυχερά η Βέροια
Στην Βέροια το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, οι γηπεδούχοι είχαν από την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έφτασαν στη νίκη 2-0. Οι Βεροιώτες ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3', όταν μετά από ένα γέμισμα, ο Γεωργιάδης προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, εκείνη πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, στην δεύτερη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι έκαναν και το 2-0 με απευθείας εκτέλεση του Τάντιτς στο 38'. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και η Βέροια έφτασε στη νίκη και στους 12 βαθμούς.

Λύτρωση με... 10
Το παιχνίδι στην Κομοτηνή ήταν μέτριο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη! Πιο συγκεκριμένα, ο Λιαπάκης αντίκρισε απευθείας κόκκινη στο 70' και 5' αργότερα ο Σουλτανίδης άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό. Ο έμπειρος επιθετικός «χτύπησε» και πάλι στο 4' των καθστερήσεων για να κάνει το τελικό 2-0.

Η... χειρότερη Καλλονή
Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο στην Μυτιλήνη, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες και το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες... τραγικό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 30' η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σουλογάνη μετά από προσπάθεια του Ροντρίγκο. Από εκεί και πέρα το... απόλυτο μηδέν. Η Καλλονή έκανε την χειρότερή της εμφάνιση φέτος, ο Ηρακλής έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σουλογάνη και κρατάει και πάλι το μηδέν και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

«Κουλούρια» στην Κατερίνη
Πιερικός και Εθνικός Αστέρας έμειναν στο 0-0 στην Κατερίνη σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Εκείνοι που βρέθηκαν πιο κοντά στη νίκη ήταν οι γηπεδούχοι, καθώς στις καθυστερήσεις ο Ιντζόγλου έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Ανεβαίνει ο Πανσερραϊκός
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και μόλις στην δεύτερη επίσκεψή τους στα καρέ του Διαγόρα άνοιξαν το σκορ. Ήταν το 12', όταν ο Στεφανίδης με πλασέ έκανε το 1-0 μετά την ασίστ από τον Ανάκογλου. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού ξεκίνησαν πολύ καλά, όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο 17' και στο 22'. Μετά το 30' ο ρυθμός έπεσε και οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου πήγαν στο αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Πονηρού, με τους φιλοξενούμενους να κλείνονται στο μισό γήπεδο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Πανσερραϊκός έπιασε τον Εθνικό Αστέρα στην 4η θέση.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο (03/12)

Καλλιθέα-Θρασύβουλος 2-1

(45' Σύρος αυτ., 57' Καλτσάς - 47' Βασιλείου)

Κυριακή (04/12)

Πλατανιάς-Φωκικός 2-0

(24' πεν. Μιρτσέτα, 80' Ναζλίδης)

Λάρισα-Παναχαϊκή 2-1
(11' Ζεκίνια, 41' Σεσίνια - 86' Κυβελίδης)

Πιερικός-Εθνικός Αστέρας 0-0

Πανθρακικός-Αγροτικός Αστέρας 2-0

(75', 90+4' Σουλτανίδης)

Καλλονή-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Βέροια-Αναγέννηση Επανομής 2-0

(3' Γεωργιάδης αυτ., 38' Τάντιτς)

Βύζας-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1
(90+1' πεν. Γιόνδης)

Πανσερραϊκός-Διαγόρας 1-0
(12' Στεφανίδης)

Η βαθμολογία

1. Πλατανιάς 16- 6 αγ.
2. Αναγέννηση Γιαννιτσών 13-5 αγ.
3. Βέροια 12- 6 αγ.
4. Εθνικός Αστέρας 11-6 αγ.
5. Πανσερραϊκός 11- 5 αγ.
6. Πανθρακικός 10- 6 αγ.
7. ΑΕΛ 9- 5 αγ.
8. Πιερικός 9- 6 αγ.
9. Αναγέννηση Επανομής 9-5 αγ.
10. Καλλιθέα 8- 6 αγ.
11. Καλλονή 7- 6 αγ.
12. Ηρακλής Ψαχνών 6- 6 αγ.
13. Διαγόρας 4- 6 αγ.
14. Αγροτικός Αστέρας 4- 5 αγ.
15. Φωκικός 2- 5 αγ.
16. Παναχαϊκή 1- 6 αγ.
17. Θρασύβουλος 1- 6 αγ.
18. Βύζας 1- 6 αγ.

*Η Παναχαϊκή ξεκίνησε με -5.

 

Τελευταία Νέα