Τέλος ο Μπουτσουρής, έρχεται ο Καζάζης

Τέλος ο Μπουτσουρής, έρχεται ο Καζάζης

Φώτης Καρακούσης
Τέλος ο Μπουτσουρής, έρχεται ο Καζάζης

bet365

Οι εξελίξεις στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Ο Νίκος Μπουτσουρής αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα και στην θέση του όπως όλα δείχνουν έρχεται ο Δημήτρης Καζάζης.

Οι έξι ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές ανάγκασαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προβούν σε αλλαγές προκειμένου να αλλάξει η άσχημη εικόνα της ομάδας. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Μπουτσουρή και συμφωνήθηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον νεαρό τεχνικό να αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το «τριφύλλι».

Καζάζης ο εκλεκτός

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη τους, αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Δημήτρης Καζάζης, αδερφός της παλιάς δόξας των «πρασίνων» Στέλιου. Οι Μακρόπουλος, Ακριτίδης και Μαλακατές είχαν επαφές με τους Γιάννη Λάιο και Δημήτρη Καζάζη και τελικά όπως όλα δείχνουν ο πρώην προπονητής της Εθνικής θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπουτσουρή, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται ακόμα και σήμερα.

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία εύχεται τα καλύτερα στον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της αντρικής ομάδας, Νίκο Μπουτσουρή.
Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για την άψογη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας στο χώρο του βόλεϊ».

Ακολουθεί η ενίσχυση

Από την στιγμή που θα τελειώσει το θέμα του προπονητή, θα υπάρξει αγώνας δρόμου για να ενισχυθεί η ομάδα και σε έμψυχο υλικό προκειμένου να αντεπεξέλθει στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μιχάλη Χριστοφορίδη, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ενίσχυση να συνεχιστεί και σε άλλες θέσεις, καθώς ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι εξαιρετικά μεγάλος. Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως ανέφερε και με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος, το τμήμα θα βοηθηθεί με όσες δυνάμεις έχει η... μάνα του λόχου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα