Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη!

Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη!

Νίκος Αθανασίου
Αποθέωση στη Θεσσαλονίκη!

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή του «τριφυλλιού» κατά την άφιξη στην Θεσσαλονίκη και αποθέωσαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη στο «Βικελίδης» και σε ακόμη ένας εκτός έδρας παιχνίδι δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», όμως, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της αποστολής και υποδέχθηκαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του. Περίπου 20 φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τους πρωτοπόρους και ζήτησαν φυσικά ακόμη ένα «διπλό» που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στον τίτλο. Παράλληλα, έδωσαν στον Σεμπάστιαν Λέτο ένα αναμνηστικό μπλουζάκι και προέτρεψαν τον Αργεντινό να συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα