Ποτουρίδης: «Με... συνταγή Δόξας!»
Ο Ποτουρίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA. Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε για:
Το πόσο μπορεί να βοηθήσει η νίκη επί της Δόξας: «Φυσικά βοηθάει την ψυχολογία. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες έχουμε ανέβει. Πιστεύω πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια για να ξαναέρθουμε στην κορυφή».
Την άποψή του για τον Παναιτωλικό: «Βλέπουμε πως ο Παναιτωλικός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, εκτός και εντός έδρας. Είναι μία δύσκολη ομάδα. Πιστεύω πως αν μπούμε όπως στο παιχνίδι με τη Δόξα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Το εάν τον προβληματίζει το βαρύ πρόγραμμα: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει προβληματισμός. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Παιχνίδια έχουν όλοι οι παίκτες. Δε θέλω να το ρίξω στην κούραση για τα χαμένα παιχνίδια. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετυχαίνουμε το στόχο μας που είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
Το κατά πόσον μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού το ότι μετά τον Παναιτωλικό υπάρχει η Άρσεναλ: «Όπως έχουμε πει, πρώτος στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τρίτης που είναι με την Άρσεναλ. Να τελειώσουμε το σαββατιάτικο παιχνίδι, να κερδίσουμε και μετά να καθίσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τρίτης».
Το τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να μας στηρίζει, όπως μας στηρίζει. Βλέπουμε πως μας ακολουθεί παντού. Πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα του δώσουμε μεγαλύτερη χαρά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
