«Καρατομήθηκαν» λόγω φλυαρίας!

Gazzetta team
«Καρατομήθηκαν» λόγω φλυαρίας!

bet365

Δεν κράτησε πολύ η θητεία του Ανδρέα Φάκου και του Μανώλη Αντωνακάκη καθώς το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε να απομακρύνει τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς επειδή μιλάνε πολύ!

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενέδωσε στο αίτημα των ΠΑΕ που ήθελαν την απομάκρυνση των δύο εισαγγελέων επειδή πλήρωναν πολλά πρόστιμα από τις πειθαρχικές διώξεις που τους ασκούσαν.

Η απόφαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας ήταν ομόφωνη, καθώς επικράτησε η άποψη ότι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς «δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους γιατί βγαίνουν συνέχεια στα κανάλια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να βρεθούν οι αντικαταστάτες των κ.κ. Φάκου και Αντωνακάκη, τις αρμοδιότητες των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων θα τις ασκούν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα