Αχαριστία ΠΑΟ με Καλό

Αχαριστία ΠΑΟ με Καλό

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει αχαριστία εκ μέρους του Παναθηναϊκού απέναντι στο διαιτητή Καλόπουλο.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ότι έχει γίνει μία αδικία. Και όταν υπάρχει αδικία, δεν μπορώ παρά να την θίξω.

Βγάζει λοιπόν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωση και περνάει γενιές δεκατέσσερις τον Καλόπουλο για τη διαιτησία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρσι στο Καραϊσκάκη.

Θα μου πείτε, μα δεν είχε αδικηθεί ο Παναθηναϊκός από τον Καλόπουλο στο ντέρμπι του περασμένου Φλεβάρη; Να θυμίσω ότι οι επίμαχες φάσεις ήταν υποδείξεις των εποπτών, αλλά ας δεχθώ ότι είχε αδικηθεί κι από τον διαιτητή ο Παναθηναϊκός.

Αναρωτιέμαι, όμως, ο Παναθηναϊκός, πως κρίνει ένα διαιτητή; Από ένα παιχνίδι, έστω ντέρμπι, και δη παιχνίδι στο οποίο ήταν εφτά πόντους πίσω στη βαθμολογία η, κρίνει από τη συνολική παρουσία ενός διαιτητή απέναντί του; Διότι, αν κρίνουμε γενικά τον Καλόπουλο στα παιχνίδια του ΠΑΟ, νομίζω ότι ο ΠΑΟ φέρεται το λιγότερο ως αχάριστος με αυτή την επιθετική προς τον Καλόπουλο ανακοίνωσή του.

Ας δούμε τα παιχνίδια της ελληνικής Λίγκαςτα οποία σφύριξε ο Καλόπουλος τον Παναθηναϊκό εδώ και μία τριετία, με εξαίρεση το γνωστό ντέρμπι του Φαλήρου:

21.12.2008 ΟΦΗ-ΠΑΟ 0-3. Στο 0-0 αποβλήθηκε ο Ρουμπάκης του ΟΦΗ.

13.9.2009 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-1. Στο 0-0 αποβλήθηκε ο Κανωτίδης του Πανθρακικού.

28.2.2010 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-2. Στο 0-0 δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι κι άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟ.

3.10.2010 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-4… Φαντάζομαι δεν είχε παράπονα ο Παναθηναϊκός.

4.1.2011 Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-2…Φαντάζομαι δεν είχε παράπονα ο Παναθηναϊκός.

Άρα, πέντε αγώνες, όλοι εκτός έδρας, με πέντε διπλά του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν κι…άσχημα.

Ας δούμε, όμως, και τα άλλα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που σφύριξε ο Καλόπουλος, πάλι στο Καραϊσκάκη:

15.1.2006 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2. Το σκορ ανοίγει στο 20’ ο Γκονζάλες με πέναλτι, ανύπαρκτο.

13.1.2008 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1. Το σκορ ανοίγει στο 15’ Εντόϊ, από πάσα του Σαλπιγγίδη στην οποία η μπάλα καθαρά είχε περάσει την γραμμή του άουτ. Με το σκορ 1-1 δίνεται ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, αλλά το πιάνει ο Νικοπολίδης.

Άρα,δύο επισκέψεις στο Καραϊσκάκη, με κερδισμένα δύο ψευτοπέναλτι κι ένα γκολ άκυρο. Όχι κι...άσχημα. Κι εδώ.

Ας δούμε, όμως, και τα άλλα ντέρμπι του Παναθηναϊκού, που σφύριξε στην ελληνική Λίγκα ο Καλόπουλος:

11.11.2007 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1, με αποβολή του Δέλλα στο 78.

30.4.2008 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 4-1…Φαντάζομαι δεν είχε παράπονα ο Παναθηναϊκός.

Άρα, δύο νίκες σε δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όχι κι...άσχημα. Κι εδώ.

Μετά από αυτά, να μην χαρακτηρίζει κάποιος ως αχαριστία αυτή την επίθεση που έκανε ο Παναθηναϊκός έναντι του Καλόπουλου;…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.