Kαλόπουλος... is back!

Gazzetta team
Kαλόπουλος... is back!

bet365

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του περσινού πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Καλόπουλος είναι ξανά εδώ για... λίγες μόνο εμφανίσεις!

O Θεσσαλονικιός διαιτητής είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς που «συγκλόνισε» τη χώρα, με την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου να του έχει ασκήσει ποινική δίωξη, αφού το όνομά του είναι καταγεγραμμένο σε αυτά που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.
Τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι αυτό της δωροδοκίας και της δωροληψίας. Μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προηγούμενη χρονιά, ο Καλόπουλος δεν διεύθυνε άλλη αναμέτρηση και η εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο... έδεσε το γλυκό.

Η πειθαρχική δίωξη από πλευρά ποδοσφαιρικών εισαγγελέων καθυστερούσε, περιμένοντας την απολογία του στον ανακριτή και τελικά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφάσισε να πράξει ό,τι και με τους υπόλοιπους διαιτητές που ήταν μπλεγμένοι στο σκάνδαλο. Nα τον παραπέμψει δηλαδή στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Εκεί, ο Βασάρας με τον Μπριάκο και τον Δούρο απεφάνθησαν ότι είναι είναι αθώος και έτσι μπορεί να σφυρίξει ξανά στη Σούπερ Λιγκ!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό που ο ίδιος ο διαιτητής ετοιμάζει είναι μια αξιοπρεπής αποχώρηση! Για το λόγο αυτό, είναι πιθανόν να σφυρίξει ένα με δύο παιχνίδια και στη συνέχεια να αποσυρθεί, θεωρώντας ότι θα το κάνει έχοντας δείξει την αθωότητά του.

Το gazzetta.gr έψαξε να βρει αν τα σενάρια έχουν κάποιο ίχνος αλήθειας. Έτσι, από το περιβάλλον του διαιτητή τονίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμη από την ΚΕΔ, ενώ τα παραπάνω σενάρια περί αποχώρησης δεν έχουν προλάβει καν να περάσουν από το μυαλό του. Ο Καλόπουλος θα αποφασίσει αργότερα τι ακριβώς θα πράξει, όταν θα έχει επίσημη ενημέρωση.

Πέραν του Καλόπουλου, επιστρέφει ακόμα ένας διαιτητής που το όνομά του είχε μπλεχτεί με το σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών. Ο λόγος για τον Γεράσιμο Ντίτσο, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για ένα από τα παιχνίδια της Ηλιούπολης. Στους πίνακες επιστρέφει και ο Αλέξανδρος Δημτρόπουλος με τους Δημήτρη Βερρή και Παναγιώτα Κουτσουμπού. Σε όλες τις περιπτώσεις, τις τελικές αποφάσεις τις πήρε η επιτροπή της ΚΕΔ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα