«Κανένα ενδιαφέρον για την ΑΕΚ»

«Κανένα ενδιαφέρον για την ΑΕΚ»

Γιώργος Τσακίρης
«Κανένα ενδιαφέρον για την ΑΕΚ»

bet365

Η τουρκική εταιρεία διαψεύδει μέσω του gazzetta.gr τα σενάρια που την παρουσίαζαν να ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και οποιαδήποτε αναφορά για συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Το gazzetta.gr λύνει το μυστήριο σχετικά με το θέμα του (δήθεν όπως αποδεικνύεται) ενδιαφέροντος της τουρκικής εταιρείας Sabanci να επενδύσει στην ΑΕΚ και να αποκτήσει το πλειοψηφικό της πακέτο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Suat Ozyaprak που αποτελεί τον επικεφαλής (και πιο στενό συνεργάτη) του γραφείου της προέδρου της εν λόγω εταιρείας (δηλαδή του γραφείου της Γκιουλέρ Σαμπανσί) μας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας στο συγκεκριμένο σενάριο που δημοσιεύτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ.

«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της εταιρείας μας να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό πως ουδέποτε συζητήσαμε, ή έστω συναντηθήκαμε με εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ», ήταν αρχικά τα λόγια του Suat Ozyaprak που συνέχισε εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι διέρρευσε στα ελληνικά ΜΜΕ ένα τέτοιο σενάριο.

«Πληροφορηθήκαμε για το συγκεκριμένο σενάριο από δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που αναφέρονταν σε αντίστοιχα δημοσιεύματα στην Ελλάδα. Μας προκάλεσε πρέπει να ομολογήσω μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση και από ποιους. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να επενδύσουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως είναι λογικό στην ΠΑΕ ΑΕΚ».

Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι το εξής: Ποιος ο λόγος από τη στιγμή που δεν ισχύει το σενάριο με τους Τούρκους να μην είχε προχωρήσει από την πρώτη ώρα, έστω έπειτα από ώρες που διέρρευσε το παραπάνω σενάριο η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ σε διάψευση; Ειδικά από τη στιγμή που δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα και προκάλεσε τεράστια αντίδραση στον κόσμο της Ενωσης...

Το gazzetta.gr έλαβε (και) εγγράφως (προκειμένου να μην αμφισβητηθεί από κανέναν) την απάντηση της τουρκικής εταιρείας σχετικά με τα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν (χωρίς να διαψεύδονται από την ΠΑΕ ΑΕΚ) να ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και σας την παραθέτει αυτούσια:

«Dear Mr. Tsakiris,
Thanks for your e-mail. Sabanci Holding does not have any plans or interest to buy shares of AEK football club.
Best regards,
IREM POYRAZ
MANAGER
CORPORATE COMMUNICATIONS».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα