Μπαίνουν οι Ζαϊρί, Τζάνης

Νίκος Τσιώκος
Μπαίνουν οι Ζαϊρί, Τζάνης

bet365

Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους βρίσκονται οι Ζαϊρί και Τζάνης, που αναμένεται να μπουν σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα. Θεραπεία έκανε ο Βάντερσον.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από το χθεσινό ρεπό. Με τη σημερινή οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν την αναμέτρηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή, η οποία έγινε στο ΠΕΑΚΙ, το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις, με το βάρος να πέφτει στην ομαδική αμυντική τακτική, και ασκήσεις με μπάλα.

Από εκεί και πέρα, στους τραυματίες προστέθηκε και ο Σκαρντοβέλι Βάντερσον, που ακολούθησε θεραπεία, καθώς έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Από την πλευρά τους, οι Ζαϊρί και Τζάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Έτσι, αναμένεται σύντομα να μπουν και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Επίσης, ούτε ο Οικονόμου προπονήθηκε, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του. Τέλος, απών από την προπόνηση ήταν ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο, που αναμένεται σήμερα η επιστροφή του στα Γιάννινα από την άδεια που είχε πάρει, ώστε να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, ενώ η επόμενη είναι προγραμματισμένη γι' αύριο το πρωί (11:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα