Αήττητο, Βιεϊρίνια και γκολ!

Αήττητο, Βιεϊρίνια και γκολ!

Gazzetta team
Αήττητο, Βιεϊρίνια και γκολ!

bet365

Ένα σερί 22 συνεχόμενων αγώνων «σπάει» στην Ευρώπη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Τότεναμ. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τι κάνει ο «Δικέφαλος» με και χωρίς τον Πορτογάλο άσο!

Η παρακαταθήκη και το αήττητο που έχει στην Ευρώπη θα αποτελέσει αναμφίβολα το σημαντικότερο όπλο του αύριο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο ομολογουμένως δύσκολο ματς απέναντι στην Τότεναμ για την 5η αγωνιστική ημέρα του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ στο πιο δύσκολο μέχρι στιγμής του παιχνίδι της φετινής σεζόν θα παραταχθεί στο αγγλικό γήπεδο χωρίς έναν από τους βασικούς συντελεστές του, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έναν από τους καλύτερους παίκτες τόσο της ομάδας της Θεσσαλονίκης όσο και του Γιουρόπα Λιγκ. Τα γκολ, οι ασίστ, τα φάουλ, το μυαλό και η τεχνική που τον διέπει είναι μερικά από τα στοιχεία και τα σημαντικότερα όπλα του ΠΑΟΚ στους αγώνες του.

Η ατυχία ωστόσο... χτύπησε τον Ίβηρα άσο στο ισόπαλο παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 11η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας, όπου αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, γεγονός που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Τότεναμ.

Το στοιχείο αυτό θα διακόψει και ένα αδιάκοπο σερί που... τρέχει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. Ένα σερί 22 συνεχόμενων αγώνων που κρατάει από τα παιχνίδια της σεζόν 2009-10 απέναντι στη Χέρενφεν. Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα παιχνίδια με και χωρίς τον χαφ των «ασπρόμαυρων».

Χωρίς τον Αντελίνο

Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2009-10 είχε αντιμετωπίσει τη Βαλερέγνκα για το UEFA. Στη Νορβηγία... απέδρασε με το διπλό ενώ στην Τούμπα ηττήθηκε με 1-0 αλλά προκρίθηκε λόγω καλύτερου αποτελέσματος από την αντίπαλο του. Και στα δύο αυτά παιχνίδια ο Βιεϊρίνια δεν έδωσε το «παρών». Ήταν όμως τα μοναδικά μια και στα υπόλοιπα 22 όπως θα δείτε αγωνίστηκε κανονικά.

Απολογισμός: Μία νίκη- Μία ήττα

Με τον Αντελίνο

Αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τη Χέρενφεν στην Τούμπα στις 20 Αυγούστου του 2009 (1-1).

Αναλυτικά το σερί των 22 αγώνων που τρέχει ο Ίβηρας άσος και τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ- ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1 - 1

ΧΕΡΕΝΦΕΝ- ΠΑΟΚ 0-0

ΑΓΙΑΞ- ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ- AΓΙΑΞ 3-3

ΠΑΟΚ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1-0

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΠΑΟΚ 1-1

ΜΠΡΙΖ- ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1-0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-0

ΠΑΟΚ- ΜΠΡΙΖ 1-1

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ- ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ- ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 0-1

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΠΑΟΚ 1-1

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ- ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ- ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 3-0

ΠΑΟΚ- ΚΑΡΠΑΤΙ 2-0

ΚΑΡΠΑΤΙ- ΠΑΟΚ 1-1

ΠΑΟΚ- ΤΟΤΕΝΑΜ 0-0

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΠΑΟΚ 2-2

ΠΑΟΚ- ΣΑΜΡΟΚ 2-1

ΣΑΜΡΟΚ- ΠΑΟΚ 1-3

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 9 ΝΙΚΕΣ, 11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΤΤΕΣ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα