Aπόφαση για Καλόπουλο

Gazzetta team
Aπόφαση για Καλόπουλο

bet365

Προ των πυλών της επιστροφής του στη Super League βρίσκεται ο Δημήτρης Καλόπουλος και ο Γεράσιμος Ντίτσος, καθώς σήμερα αναμένεται η απόφαση, ενώ και για τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο το πόρισμα εμφανίζεται αθωωτικό.

Την Τρίτη το μεσημέρι συνεδριάζει το Όργανο της ΚΕΔ για τις εκκρεμότητες από τα στημένα και τους διαιτητές που βρίσκονται στις γνωστές τηλεφωνικές συνομιλίες του κοριού της ΕΥΠ.

Τα πορίσματα που έχουν συνταχθεί θα παρουσιασθούν από τον Βασσάρα και τον Δούρο για τους Καλόπουλο, Ντίτσο και Δημητρόπουλο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πορίσματα του Δούρου για τον Γεράσιμο Ντίτσο και τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο είναι αθωωτικά. Για τον πρώτο επικρατεί η άποψη ότι από τη 12η αγωνιστική θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση της ΚΕΔ για να τον ορίσει σε ματς της Super League, ενώ για τον δεύτερο η πρόταση είναι να τοποθετηθεί στον πίνακα της Football League.

Στην περίπτωση του Δημήτρη Καλόπουλου επικρατεί προβληματισμός στο Διαιτητικό Όργανο. Ο Μακεδόνας ρέφερι τονίζει στο περιβάλλον του, και όχι μόνο, πως είναι σίγουρος ότι θα αποδοθεί το δίκαιο και θέλει να επιστρέψει στους πίνακες της ΚΕΔ «για να κλείσει στόματα».

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να επιστρέφει στην ενεργό δράση για να διευθύνει 3-4 παιχνίδια «μικρής σημασίας» και στη συνέχεια να κρεμάσει οικειοθελώς τη σφυρίχτρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα