Ο Ιάπωνας Μέσι! (vid)

Ο Ιάπωνας Μέσι! (vid)

Θάνος Σαρρής
Ο Ιάπωνας Μέσι! (vid)

bet365

Το νέο μεγάλο ταλέντο της Μπαρτσελόνα έρχεται από την Ιαπωνία, είναι μόλις 10 ετών και ανάγκασε τους Καταλανούς να παρακάμψουν τους κανόνες τους για τις μεταγραφές πιτσιρικάδων!

Ο Τακεφούσα Κούμπο αποτελεί τον 10χρονο που απασχολεί τον τελευταίο καιρό τους Iσπανούς, όντας ο πρώτο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής που φοράει την φανέλα της Μπάρτσα και έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του!

Ο Κούμπο ανακαλύφθηκε σε μία από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ανά τον κόσμο, τα «FCB Escola» και σε ηλικία 8 ετών εντυπωσίασε τους τεχνικούς που παρευρέθησαν στις δοκιμές της Γιοκοχάμα. Το... μαγικό αριστερό του πόδι και η τεχνική του κατάρτιση έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Όντας ο καλύτερος του γηπέδου, έλαβε ως βραβείο συμμετοχή με ομάδα συνομηλίκών του της Μπάρτσα σε τουρνουά στο Βέλγιο, όπου αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης! Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ιαπωνία, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου δεν τον ξέχασαν!

Πλέον, ζει στην Βαρκελώνη, «αναγκάζοντας» την ομάδα να κάνει την εξαίρεση. Η Μπαρτσελόνα έχει ως κανόνα να μην παίρνει παίκτες κάτω των 13 ετών, αλλά το ότι η μητέρα του πήγε επίσης στην Ισπανία για δουλειά, διευκόλυνε τα πράγματα.

Φοράει την φανέλα των πιτσιρικάδων του συλλόγου, αλλά δεν μένει στην Μασία, καθώς ζει στο σπίτι της μητέρας του. Όσοι τον έχουν δει στέκονται στις... ομοιότητές του με τον Λέο Μέσι. Το αν υπερβάλλουν ή όχι, θα φανεί στα επόμενα χρόνια!

 

Τελευταία Νέα