Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο στην Ξάνθη

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης οι Μπογκντάν Μάρα και Λάζαρος Γκατσολάρι, ενώ πιο χαλαρά γυμνάστηκε ο Μάουρο Πόι. Αποκατάσταση έκαναν όσοι αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Ατρόμητο.

Ικανοποίηση υπήρξε στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, καθώς συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί της ομάδας, μετά το 3-0 επί του Ατρομήτου. Σε αυτήν όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το διπλό της Ξάνθης στην Δράμα πληρώνει 2.55 στην bwin.com

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Μπογκντάν Μάρα και Λάζαρος Γκατσολάρι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ ο Μάουρο Πόι γυμνάστηκε πιο χαλαρά. Τέλος, απών ήταν ο Δημήτρης Γούτας, που έχει ενσωματωθεί με την Εθνική Νέων για τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα