Κολοβός: «Μπορούσαμε ψηλότερα»

Θοδωρής Βασίλης
Κολοβός: «Μπορούσαμε ψηλότερα»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κόντρα στον Άρη! Ο 18χρονος διεθνής μίλησε στο gazzetta.gr για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στον Πανιώνιο, τα σχέδιά του και για τη Σούπερ Λίγκα.

Δημήτρη, επιτέλους νίκη για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Πιστεύω πως η ομάδα ήθελε τη νίκη από την πρώτη στιγμή. Μπήκαμε με αποκλειστικό σκοπό για τους τρεις βαθμούς που τους είχαμε τόσο ανάγκη και τα καταφέραμε.

Τι σας είπε ο Άκης Μάντζιος και είδαμε έναν διαφορετικό Πανιώνιο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;

Να αγωνιστούμε με πάθος και δύναμη, αλλά ταυτόχρονα να έχουμε ταχύτητα μέσα στο παιχνίδι μας. Χθες είχαμε αυτά τα στοιχεία και όπως είδατε η ομάδα έφτασε στη νίκη.

Πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά αγωνίστηκες ως βασικός και ήσουν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε. Πλέον από μένα εξαρτάται να έχω την ίδια απόδοση και να συνεχίσω να αγωνίζομαι βασικός.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Εσείς οι ποδοσφαιριστές πώς βιώνετε όλη αυτή την κατάσταση;

Πράγματι τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν παιδιά που ζουν από την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Μεταξύ μας έχουμε συζητήσει κι έχουμε πει να κάνουμε υπομονή γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες.

Πώς βλέπεις το μέλλον του Πανιωνίου;

Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου στόχος είναι η νίκη και πιστεύω παρότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος έχει καλό σύνολο και θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Οι προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι;

Πρώτα από όλα να είμαι καλά και να καταφέρω να αγωνιστώ όσο γίνεται περισσότερο στην ομάδα και να τη βοηθήσω να διακριθεί, αλλά κι εγώ μέσω της ομάδας να πετύχω ό,τι καλύτερο.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος ένα σχόλιο;

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τον Παναθηναϊκό να έχει πέντε βαθμούς διαφορά κι επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πιο δυνατό, νομίζω έχει προβάδισμα, έχει μια καλή διαφορά. Ο τίτλος δεν θα κριθεί στο ντέρμπι, αλλά στο τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τις μικρές ομάδες.

Τέλος, στον κόσμο της ομάδας τι θα ήθελες να πεις;

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα και θα τους δικαιώσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα