Χειρότερος από ποτέ!

Χειρότερος από ποτέ!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Το 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη μιλάει από μόνο του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει με τη βοήθεια των αριθμών γιατί ο Ολυμπιακός έκανε... ό,τι μπορούσε για να χάσει!

Στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες οι Πειραιώτες έκαναν τη χειρότερη φετινή εμφάνιση τους. Το κακό, μάλιστα, φαινόταν να έρχεται από νωρίς καθώς το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο ενώ η ανάπτυξη της ομάδας βασιζόταν στις... γιόμες. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε, τελικά, να φτάσει στα 58 λάθη, έχοντας και 11/41 γεμίσματα! Τα 41 γεμίσματα είναι τα περισσότερα που έχουν κάνει σε οποιοδήποτε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος οι Ερυθρόλευκοι!

Παρακάτω παρουσιάζουμε τις αντίστοιχες επιδόσεις του Ολυμπιακού σε όλα τα φετινά ματς και γίνεται σαφές πως χειρότερα δεν τα πήγε ποτέ. Μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε περισσότερα λάθη (62), αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι κάπου θεωρείται και δικαιολογημένο αυτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ
ΛΑΘΗ: 43
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 14/34

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΘΗ: 55
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 4/29

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
ΛΑΘΗ: 52
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 10/30

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΘΗ: 48
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 3/16

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΘΗ: 51
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 8/20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ
ΛΑΘΗ: 41
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 12/39

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΘΗ: 54
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 5/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΛΑΘΗ: 62
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 13/37

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΛΑΘΗ: 58
ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ: 11/41

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα