Με μία αλλαγή στην Τρίπολη

Με μία αλλαγή στην Τρίπολη

Δημήτρης Τομαράς
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν γινόταν εκ των πραγμάτων να προβεί σε rotation λόγω των πολλών απουσιών που έχει ο Ολυμπιακός. Έτσι κατεβάζει την ομάδα του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με μόλις μία αλλαγή, αυτή του Μόνχε.

Ο Μέγιερι θα είναι βασικός γκολκίπερ. Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης, τα δύο στόπερ θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ και αριστερό μπακ θα παίξει ο Μαρκάνο. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μοντέστο και Μανιάτης με τον Φουστέρ να αγωνίζεται πιο μπροστά τους.

Δεξί χαφ θα τοποθετηθεί ο Μιραλάς, ενώ στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Μόνχε, που αποτελεί την μοναδική διαφοροποίηση για τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης, εκεί θα παίξει ο Τζιμπούρ. Άλλωστε όπως είχαμε γράψει το Σάββατο, αυτές ήταν οι σκέψεις του Βαλβέρδε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα