Τον... χαβά του ο Πλατανιάς!

Τον... χαβά του ο Πλατανιάς!

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Πλατανιάς πέρασε και από τον Εύοσμο (1-0 τον Αγροτικό Αστέρα) και συνεχίζει να βλέπει τους άλλους από την κορυφή! «Κόλλησε» ξανά στη Λάρισα η ΑΕΛ (0-0 με Πιερικό), νίκη με ανατροπή για Παναχαϊκή (2-1 την Καλλιθέα).

Πέρασε και από τον Εύοσμο ο Πλατανιάς!
Στον Εύοσμο ο Πλατανιάς συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στη Football League, καθώς επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα 1-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και έφυγαν με το τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη χάρη στο γκολ του Μιρτσέτα, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 39', με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 78'! Ο Πλατανιάς στάθηκε τυχερός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για το γκολ και έχασαν ευκαιρίες, όμως οι πρωτοπόροι της κατηγορίας άντεξαν στην πίεση και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

«Κόλλησε» πάλι η ΑΕΛ
Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Πιερικό με στόχο τη νίκη που θα την ανέβαζε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Οι παίκτες του Κόουλμαν, όμως, έδειξαν τις ίδιες αδυναμίες με το πρώτο παιχνίδι στη Λάρισα, όταν έμειναν στο 0-0 με τον Βύζαντα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν και τελικά τα κατάφεραν. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς τη μεγάλη φάση για την ΑΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι, όμως για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και «κόλλησαν» στο μηδέν...

«Ντεζαβού» στην Πάτρα!
Η Παναχαϊκή πήρε την πρώτη της νίκη φέτος επί του Πανθρακικού με τον Φουρτάδο να ολοκληρώνει την ανατροπή (2-1), όπως συνέβη και σήμερα! Η Καλλιθέα ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Ανδρούτσου με τον Κατσίκη στο 31'. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, όμως στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Αρχικά ο Φούφουλας με κεφαλιά στο 50' έφερε το παιχνίδι στα ίσα και 3' αργότερα ο Φουρτάδο λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το 2-1! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και επιτέλους η Παναχαϊκή ξεκόλλησε από το... μείον και έφτασε τον έναν βαθμό.

Με ανατροπή ο Εθνικός Αστέρας
Ο Εθνικός Αστέρας έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη 2-1 απέναντι στη Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12' με σουτ του Βεργώνη, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 38' με κεφαλιά του Χαϊκάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πάικτες του Πέτρου Δημητρίου πίεσαν για το γκολ και τελικά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στο 69' με σουτ του Λαμπρόπουλου. Οι παίκτες της Βέροιας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος και ο Εθνικός Αστέρας έφτασε στη δεύτερη νίκη του.

Έσπασαν τα δοκάρια!
Ο Φωκικός δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη υποδεχόμενος στην Άμφισσα την Καλλονή σε ένα παιχνίδι με τρία δοκάρια! Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 1' ο Στόικος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σουλογάνη. Οι παίκτες του Μιχάλη Κασάπη είχαν την κατοχή της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν στην αντεπίθεση. Στο 23' ο Φωκικός έχασε νέα τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν και πάλι από προσπάθεια του Στόικου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σουλογάνη. Η Καλλονή στάθηκε αρκετά τυχερή, καθώς ο Κωστόπουλος στο 73' είχε και τρίτο δοκάρι για τους γηπεδούχους (!), με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Πρώτη νίκη για Ψαχνά
Στα Ψαχνά ο Ηρακλής έφτασε στην πρώτη του νίκη φέτος απέναντι στον Διαγόρα. Οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, με τον Πονηρό να κάνει ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση για τους Ροδίτες, και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσοκάνη, που πέτυχε δύο γκολ στο 44' και στο 77' επιβλήθηκαν 2-0.

Δεύτερη νίκη για Επανομή
Στην Επανομή η Αναγέννηση έφτασε στη δεύτερη νίκη της, καθώς επιβλήθηκε του Βύζαντα 3-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Ηλιόπουλο στο 13', όμως οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Ο Γκέσιος στο 24' έκανε το 1-1, με τον Δεινόπαπα να κάνει το 2-1 στο 69'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τιάγκο στο 82' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο (26/11)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανσερραϊκός 1-1

(77' Νταντίδης - 37' πέν. Βρούτσινα)

Κυριακή (27/11)

Ηρακλής Ψαχνών-Διαγόρας 2-0

(44', 77' Τσοκάνης)

Φωκικός-Καλλονή 0-0

Λάρισα-Πιερικός 0-0

Παναχαϊκή-Καλλιθέα 2-1

(50' Φούφουλας, 53' Φουρτάδο - 31' Κατσίκης)

Εθνικός Αστέρας-Βέροια 2-1
(37' Χαϊκάλης, 69' Λαμπρόπουλος - 12' Βεργώνης)

Αναγέννηση Επανομής-Βύζας 3-1
24' Γκέσιος, 69' Δεινόπαπας, 82' πέν. Τιάγκο - 13' Ηλιόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας-Πλατανιάς 0-1
(78' Μιρτσέτα)

Δευτέρα (28/11)

Θρασύβουλος-Πανθρακικός (19:00)

Η βαθμολογία

1. Πλατανιάς 13 -5 αγ.
2. Αναγέννηση Γιαννιτσών 10 -4 αγ.
3. Βέροια 9 -5 αγ.
4. Πανσερραϊκός 7 -3 αγ.
5. Εθνικός Αστέρας 7 -4 αγ.
6. Πιερικός 7 -4 αγ.
7. Πανθρακικός 6 -4 αγ.
8. Αναγέννηση Επανομής 6 -3 αγ.
9. Καλλονή 6 -5 αγ.
10. ΑΕΛ 5 -3 αγ.
11. Καλλιθέα 5 -5 αγ.
12. Ηρακλής Ψαχνών 4 -4 αγ.
13. Αγροτικός Αστέρας 4 -3 αγ.
14. Διαγόρας 4 -5 αγ.
15. Φωκικός 2 -3 αγ.
16. Παναχαϊκή 1 -5 αγ.
17. Βύζας Μεγάρων 1 -5 αγ.
18. Θρασύβουλος 0 -4 αγ.

* Η Παναχαϊκή ξεκίνησε τη σεζόν από το -5.

Επόμενη αγωνιστική

Λάρισα-Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός-Διαγόρας
Πλατανιάς-Φωκικός
Πιερικός-Εθνικός Αστέρας
Πανθρακικός-Αγροτικός Αστέρας
Καλλονή-Ηρακλής Ψαχνών
Καλλιθέα-Θρασύβουλος
Βέροια-Αναγέννηση Επανομής
Βύζας-Αναγέννηση Γιαννιτσών

 

Τελευταία Νέα