Πάει για ρεκόρ ο Μπέλεκ!

Πάει για ρεκόρ ο Μπέλεκ!

Gazzetta team
Πάει για ρεκόρ ο Μπέλεκ!

bet365

Μπορεί οι πρώτες εμφανίσεις του Μπέλεκ με την ΑΕΚ να μην ήταν και οι ιδανικές, αλλά όπως φάνηκε και από τα δύο χθεσινά γκολ, κάτι αλλάζει. Οπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, o Καμερουνέζος πάει για ρεκόρ καριέρας στα γκολ!

Ο Μπέλεκ είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανθρακικό σε ηλικία μόλις 16 ετών κάνοντας ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε 13 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής ένα ρεκόρ που είναι έτοιμος να το καταρρίψει με την ΑΕΚ.

Ο 18χρονος πλέον Μπέλεκ με τα δύο γκολ που σημείωσε στο Αγρίνιο έφτασε πλέον τα τέσσερα με την φανέλα του Δικεγφάλου και υπολείπεται μόλις ενός για να ισοφαρίσει την επίδοση της σεζόν 2009-10 και δύο για να την ξεπεράσει. Και όμως το ξεκίνημα του Καμερουνέζου επιθετικού δεν ήταν και το καλύτερο, αφού παρά τις όποερς ευκαιρίες που είχε πάρει το γκολ δεν ερχόταν και η γκρίνια ήταν δικαιολογημένη.

Όλα όμως άλλαξαν την 7η αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ. Μπορεί η Ένωση να έχασε τα αυγά και τα πασχάλια (ήττα 3-1), αλλά ο Μπέλεκ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ. Το επόμενο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού με διάλειμμα μίας αγωνιστικής σκοράρει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με εντυπωσιακό γυριστό για να έρθει το προσωπικό του σόου στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό με τα δύο τέρματα και να φτάσει τα τέσσερα γκολ σε δέκα αγώνες.

Πλέον επόμενος στόχος είναι η κατάρριψη των πέντε τερμάτων με τον Πανθρακικό και να σημειώσει νέο προσωπικό ρεκόρ. Αναλυτικά οι αριθμοί του Μπέλεκ.

ΣεζόνΟμάδαΣυμμετοχέςΓκολ
2009-10Πανθρακικός135
2010-11Ουντινέζε00
2011-12ΑΕΚ104

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα