Στο... περίμενε ο Αντριουσκεβίτσιους

Gazzetta team
Στο... περίμενε ο Αντριουσκεβίτσιους

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στον ΠΑΟΚ εισέπραξαν τα χρήματα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ, ωστόσο ούτε ευρώ δεν μπήκε στον τραπεζικό λογαριασμό του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.

Από την πλευρά του «δικεφάλου» εκτιμήθηκε ότι η αποπληρωμή των παικτών που αγωνίζονται ήταν προτεραιότητα και όχι ο Λιθουανός σέντερ που είναι τραυματίας.

Ωστόσο ο παίκτης δεν πρόκειται να μείνει «παραπονεμένος», καθότι την ερχόμενη εβδομάδα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν να πάρουν επιταγή από χορηγό.

Η πλευρά του 25χρονου παίκτη φέρεται να είναι δυσαρεστημένη από την καθυστέρηση της πληρωμής και να κάνει λόγο ακόμα και για προσφυγή, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν και επισημαίνουν ότι τα χρήματα θα δοθούν όπως έχει προγραμματιστεί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα