Με Ζαγκ από το «και πέντε»!(vid)
Ένα γκολ στο 5ο λεπτό ήταν αρκετό για να κρίνει το αποτέλεσμα στο ματς της Ακαντέμικα με την Μπέιρα Μαρ στην έδρα της πρώτης, όπου με σκόρερ τον Ζανκγκ πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» στην πρεμιέρα της 11ης αγωνιστικής για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Έτσι, η Μπέιρα Μαρ έπιασε στους 13 βαθμούς την Ακαντέμικα, ενώ το ενδιαφέρον όλων στρέφεται πλέον στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μπενφίκα που φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Λισ. (22:15). Ένα ματς που θα κρίνει πολλά στην κορυφή του πρωταθλήματος όπου οι Αετοί για την ώρα ισοβαθμούν με την Πόρτο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Παρασκευή
Ακαντέμικα-Μπέιρα Μαρ 0-1
(5’ Ζανγκ)
Σάββατο
Νασιονάλ-Μαρίτιμο 19:00
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 22:15
Κυριακή
Φεϊρένσε-Ρίο Αβε 18:00
Ζιλ Βιθέντε-Λεϊρία 18:00
Πόρτο-Μπράγκα 20:15
Πάσος Φερέιρα-Ολιανένσε 22:15
Δευτέρα
Γκιμαράες-Σετούμπαλ 22:15
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
