«Nαι, τον ενδιαφέρει»

«Nαι, τον ενδιαφέρει»

Αντώνης Κατσίκης
«Nαι, τον ενδιαφέρει»
Ο μάνατζερ του Χοσέ Καλντερόν, Πάκο Λόπεθ, μίλησε στο gazzetta.gr και επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πελάτη του. Μάλιστα αποκάλυψε πως και ο 31χρονος πλέι μέικερ εξετάζει σοβαρά την πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη που θα αλλάξει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους» και ο Σέρβος κόουτς έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τους Τζορτζ Χιλ και Χοσέ Καλντερόν. Ο Αμερικανός έχει προβάδισμα έναντι του Ισπανού για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά φαίνεται πως... παλεύουν και την περίπτωση του σούπερ σταρ των Τορόντο Ράπτορς. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του διεθνή Ισπανού γκαρντ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως μιλάει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. «Όντως εδώ και μερικές ημέρες μιλάμε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρονται για τον Χοσέ και μου έχουν εξηγήσει τι ακριβώς θέλουν από εκείνον και πόσα χρήματα προσφέρουν. Εγώ τα έχω μεταφέρει αυτά στον Χοσέ και πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις. Ο Χοσέ μου έχει πει πως προτεραιότητα του είναι το ΝΒΑ, αλλά αν το lockout συνεχιστεί τότε θα έρθει να παίξει στην Ευρώπη. Έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και ισπανικές, τις οποίες και εξετάζει. Ακόμη, όμως, δεν έχει πάρει κάποια απόφαση».


Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Ισπανός ατζέντης, ο 31χρονος γκαρντ… βαρέθηκε να περιμένει και θέλει να παίξει. «Θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί. Του λείπουν οι αγώνες, η ατμόσφαιρα των γηπέδων και το μπάσκετ που τόσο πολύ αγαπάει. Γι’ αυτό θα κάνει λίγες ημέρες υπομονή και μετά θα αποφασίσει». Όσο για την πρόταση των Πειραιωτών, ο Πάκο Λόπεθ αρκέστηκε να πει πως «έχω ενημερώσει σχετικά τον Χοσέ και ναι, τον ενδιαφέρει. Αλλά κάτι παραπάνω δεν μπορώ να σας πω. Απλά κάντε λίγες μέρες υπομονή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα