Προπόνηση σε... άλλη πόλη
Το πρωί της Τετάρτης η ομάδα «πέταξε» για τη Μάλαγα κι επέστεψε από την πόλη της Ανδαλουσίας σχεδόν 48 ώρες αργότερα κι ενώ μεσολάβησε δυνατή «μάχη» με την Ουνικάχα. Με ελάχιστο χρόνο να υπάρχει για ξεκούραση και προετοιμασία για το επόμενο τζάμπολ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να πάρει τους παίκτες του και να ταξιδέψουν το μεσημέρι του Σαββάτου για την Καβάλα και να προπονηθούν εκεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Η αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (5μ.μ., ΝΕΤ), με τον «Ζοτς» να μην υπολογίζει και πάλι στους Περπέρογλου (ανέτοιμος) και Τσαρτσαρή (αριστερό γόνατο).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
