Χωρίς άγχος στο ΣΕΦ ο Κολοσσός
«Έχουμε να παίξουμε δύο εβδομάδες, λόγω του ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και το ζητούμενο για μας είναι να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:
«Ο Ολυμπιακός προέρχεται από σπουδαία νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπιλμπάο και διαθέτει παίκτες με τεράστια προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, με σπουδαίο ρόστερ και εμπειρία. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος και με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Σ.Ε.Φ.».
«Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»
Από την πλευρά του ο Στιβ Πάνος σχολίασε: «Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί ο Ολυμπιακός διαθέτει σπουδαίους παίκτες και εξαιρετική ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, αφού παίζουμε μ’ έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας, έχουμε καλή χημεία, προπονηθήκαμε σκληρά και θα πάμε να παλέψουμε στο Σ.Ε.Φ., γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
