«Εδώ είναι Arena»

«Εδώ είναι Arena»

Gazzetta team
«Εδώ είναι Arena»

bet365

Με κεντρικό πρόσωπο τον... χαζομπάμπά Ναϊμ Ααράμπ που είδε τον... διάδοχο να έρχεται η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσίευσε το match banner του επόμενου αγώνα της στο AEL FC Arena με τον Πιερικό.

H ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει να πρωτοπορεί. Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook ανέβηκε το match banner του αγώνα με τον Πιερικό, κίνηση που καθιερώθηκε από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, με κεντρικό πρόσωπο σε αυτό τον Ναϊμ Ααράμπ. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς από την στιγμή που ο Βελγομαροκινός έγινε... χαζομπαμπάς, με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο τον διάδοχο που ποιος ξέρει μπορεί κι αυτός κάποια μέρα να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά!!!

Επισκεφθείτε το site της ΠΑΕ ή κάντε like στην επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook και κατεβάστε τα banner όλων των αναμετρήσεων που θα γίνουν στο AEL FC ARENA.

To banner (© ΠΑΕ ΑΕΛ 1964) για τον αγώνα με τον Πιερικό δημοσιεύεται από το πρωί της Πέμπτης στο www.ael.gr και στο facebook.com/AEL.Official και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω...

 

Τελευταία Νέα