Ένα λεύκωμα γαλανόλευκων αναμνήσεων

Ένα λεύκωμα γαλανόλευκων αναμνήσεων

Gazzetta team
Ένα λεύκωμα γαλανόλευκων αναμνήσεων

bet365

Εντυπωσιακό είναι το λεύκωμα των συλλεκτικών φωτογραφιών που έχει εκδώσει ο «Γαλανόλευκος Φάρος» για την Εθνική μας ομάδα καλύπτοντας αγώνες και ταξίδια από το 2004. Διαβάστε στο gazzetta.gr τι περιέχει και πως μπορείτε να το προμηθευτείτε.

Ένας ακόμα καρπός των προσπαθειών του «Γαλανόλευκου Φάρου» που ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί τον σύνδεσμο των Ελλήνων φιλάθλων ολόκληρης της υφηλίου οι οποίοι έχουν ένα μία κοινή αγάπη: την Εθνική μας ομάδα, είναι η έκδοση του συλλεκτικού φωτογραφικού λευκώματος της Εθνικής.

Το λεύκωμα που δημιουργήθηκε με σκοπό να κρατήσει ανεξίτηλες τις μνήμες της πορείας προς την δόξα αυτής της Εθνικής ομάδας είναι συνολικά 145 σελίδων τις οποίες κοσμούν μοναδικές φωτογραφίες των «γαλανόλευκων» ταξιδίων από την Πορτογαλία, την Αυστρία και τη Νότια Αφρική μέχρι κάθε γωνιά της γης που έχει αγωνιστεί αυτά τα χρόνια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ταξίδι εικόνων και χρωμάτων

Οι φωτογραφίες είναι τοποθετημένες με χρονολογική σειρά βάζοντας τον αναγνώστη σε ένα απίθανο ταξίδι χρωμάτων, εικόνων και αναμνήσεων με κέντρο την Εθνική μας ομάδα που βρίσκεται διαρκώς στην κορυφή με διαρκείς επιτυχίες την τελευταία δεκαετία.

Το συλλεκτικό λεύκωμα προλογίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος χαιρετίζοντας αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει με μεράκι ο «Γαλανόλευκος Φάρος» ενώ φιλοξενούνται και κείμενα των Θοδωρή Ζαγοράκη, Στέλιου Γιαννακόπουλου και Γιώργου Καραγκούνη, παιδιών που βρέθηκαν στο έπος της Πορτογαλίας.

«Ανεκτίμητη η προσφορά του Γαλανόλευκου Φάρου»

Η καλύετερη διαφημιση για τον Φάρο άλλωστε είναι τα κολακευτικά σχόλια από τους ίδιους τους πρωταγωνιστιές. Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από όσα έχουν γράψει στον πρόλογο του λευκώματος.

Σοφοκλής Πιλάβιος: «Το λεύκωμα είναι ένα κομμάτι της πορείας της Εθνικής ομάδας από το 2004 έως σήμερα. Είναι μια παραστατική αφήγηση. Κάθε φωτογραφία είναι μία στιγμή συλλογικής εθνικής υπερηφάνειας κάθε πλάνο είναι μια ιστορία που θα θέλαμε πάντα να ακούμε και να μαθαίνουμε».

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Θεωρώ ότι η προσφορά του Γαλανόλευκου Φάρου προς το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανεκτίμητη και η παρουσία τους στο πλευρό της Εθνικής σε όποιο γήπεδο του κόσμου κι αν παίζουμε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ''Ευχαριστώ'' προς όλους εσάς για την αγάπη που δείχνετε στην Εθνική ομάδα».

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ο Γαλανόλευκος Φάρος είναι εδώ, δίπλα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και δείχνει το δρόμο. Η δημιουργία μιας νέας κουλτούρας, με χαρακτηριστικό της γνώρισμα της στενή πια σχέση των φιλάθλων με την δική τους Εθνική που ενώνει και δεν χωρίζει».

Γιώργος Καραγκούνης: «Μέσα από το λεύκωμα βλέπεις την προσπάθεια των Ελλήνων φιλάθλων να γίνουν ο 12ος παίκτης της Εθνικής. Ο Φάρος είναι ο μοναδικός σύλλογος φιλων της Εθνικής που κατάφερε να φέρει τις οικογένειες στις κερκίδες και να μας στηρίζει όπου αγωνιζόμαστε».

Πως μπορείτε να το προμηθευτείτε

Αξίζει να τονίσουμε ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή και άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία συνδέσμου φιλάθλων εθνικής ομάδας στη χώρα μας και αποδεικνύει περίτρανα πως υπάρχουν και αυτοί οι φίλαθλοι που υποτάσσουν τον οπαδισμό τους, ακολουθούν πιστά την Εθνική και λειτουργούν ενωτικά κάνοντας το ποδόσφαιρο πραγματική γιορτή. Και ο Γαλανόλευκος Φάρος δεν σταματά εδώ. Συνεχίζει, με στόχο να είναι πάντα στο πλευρό της Εθνικής και τα... καλύτερα έρχονται!

Είναι λοιπόν προφανές ότι αξίζει από τον κάθε Έλληνα φίλαθλο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να βρεθεί στο πλάι των γαλανόλευκων ονείρων. Το συλλεκτικό λεύκωμα μπορείτε να το αποκτήσετε κι εσείς (κλικ εδώ για πληροφορίες) και να θαυμάσετε την πορεία προς τη δόξα μιας ομάδας που αρνείται να βάλει ταβάνι στα δικά της όνειρα αλλά και σε εκείνα των Ελλήνων φιλάθλων...

 

Τελευταία Νέα