Μέγερι στα χνάρια του... Νικοπολίδη!

Μέγερι στα χνάρια του... Νικοπολίδη!

Gazzetta team
Μέγερι στα χνάρια του... Νικοπολίδη!

bet365

Από τον Δεκέμβριο του 2009 με τον Νικοπολίδη, δενέμεινε ανέπαφη η εστία του Ολυμπιακού σε αγώνα Champions League, κάτι που πέτυχε τώρα. Το gazzetta.gr ελέγχει το παθητικό των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Μασσαλία έχει ένα ακόμα κέρδος για τον Ολυμπιακό, το οποιο εχει να κάνει με τον Μπάλας Μέγερι. Ο 21χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν έτοιμος σε κάθε στιγμή που τον χρειάστηκε η ομάδα και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία των «ερυθρολεύκων» και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί φέτος γκολ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Champions League έχοντας ξεκινήσει με τον Φράνκο Κοστάνσο κάτω από τα δοκάρια αλλά ο ταλαντούχος και εξελίξιμος πορτιέρο δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία που του δόθηκε για να διακριθεί.

Την περυσινή σεζόν όπου υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας ο Ούρκο Πάρντο ο Ολυμπιακός δεν συμμετείχε στο Champions League και από τα τέσσερα ματς του Europa League στα προκριματικά ο Ισπανός κράτησε ανέπαφη την εστία του μόλις σε ένα, αυτό κόντρα στην αλβανική Μπέσα.

Τελευταίο ματς που δεν δέχτηκε γκολ στο Champions League ο Ολυμπιακός πριν από αυτό με τη Μαρσέιγ ήταν στις 12 Δεκεμβρίου κόντρα στην Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» σε έναν αγώνα που μοιάζει πολύ με αυτόν που θα δώσει ο Ολυμπιακός φέτος, με την ίδια ομάδα, την ίδια αγωνιστική, με τον ίδιο στόχο, στο ίδιο γήπεδο!

Χρειάστηκαν λοιπόν να περάσουν εννιά παιχνίδια για να μην δεχτεί γκολ στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και τώρα το επίτευγμα ανήκει στον Μέγερι μαζί με την πολύ καλή προσπάθεια της άμυνας των πρωταθλητών. Το σίγουρο είναι ότι ο Ούγγρος αποδεικνύει πως αξίζει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες και γιατί όχι να γίνει βασικός τερματοφύλακας για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά τα γκολ παθητικό του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη

ETΟΣΟΜΑΔΑΓΚΟΛΤΕΡΜΑ
2011Μαρσέιγ*0Μέγερι
2011Ντόρτμουντ*1Μέγερι
2011Ντόρτμουντ1Κοστάντσο
2011Άρσεναλ*2Κοστάντσο
2011Μαρσέιγ1Κοστάντσο
2010Μακάμπι Τελ Αβίβ*1Πάρντο
2010Μακάμπι Τελ Αβίβ1Πάρντο
2010Μπέσα Καβάγιε1Πάρντο
2010Μπέσα Καβάγιε*0Πάρντο
2010Μπορντό*2Νικοπολίδης
2010Μπορντό1Νικοπολίδης
2009Άρσεναλ0Νικοπολίδης
2009Άλκμαρ*0Νικοπολίδης
2009Σταντάρ Λιέγης*2Νικοπολίδης
2009Σταντάρ Λιέγης1Νικοπολίδης
2009Άρσεναλ*2Νικοπολίδης
2009Άλκμααρ0Νικοπολίδης
2009Σέριφ0Νικοπολίδης
2009Σέριφ*0Νικοπολίδης

*Με αστερίσκο τα εκτός έδρας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα