Ντεσάμπ:«Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός»

Ντεσάμπ:«Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Ντεσάμπ:«Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ντεσάμπ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του ήταν τυχερή που δεν έχασε με μεγαλύτερο σκορ!

Ο προπονητής της Μαρσέιγ αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο «Βελοντρόμ», αφού ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε πως αν δεν είχε σε τόσο καλή μέρα τονΜανταντά η ήττα θα μπορούσε να έθρει με μεγαλύτερο σκορ και το ματς να... λήξει νωρίτερα.

«Ακόμη και μία ισοπαλία θα ήταν αρκετή για μας, αλλά δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τη νίκη. Είχαμε αρκετές δυσκολίες να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε ευκαιρίες. Το παιχνίδι μας ξέφυγε στα τελευταία λεπτά. Αν ο Μανταντά δεν ήταν σε εξαιρετική μέρα, ίσως να δεχόμασταν νωρίτερα κάποιο γκολ. Η ομαδική μας απόδοση δεν ήταν όσο καλή έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Μισώ την ήττα κι όταν χάνω δεν μπορώ να χαμογελάσω. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν τα παρατάω», δήλωσε ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος πλέον εστιάζει την προσοχή του στο δύσκολο ματς απέναντι στην Παρί, καθώς η Μαρσέιγ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στο Σαμπιονά και χρειάζεται την νίκη.

Ο τεχνικός των Μασσαλών τόνισε σχετικά: «Πλέον θα πρέπει να ανασυνταχθούμε εν όψει του ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αντίπαλοί μας δεν είχαν παιχνίδι για την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα και είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με την άνεσή τους για το παιχνίδι. Θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να αδειάσουμε το κεφάλι μας από όσα έγιναν. Το προσεχές ματς είναι πολύ σημαντικό για μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα