Συνελήφθη ο «θαμνάκιας»!

Gazzetta team
Συνελήφθη ο «θαμνάκιας»!

bet365

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχουν συλλάβει έναν εκ των δραστών της επίθεσης στον Κύρο Βασσάρα, ύστερα από επιχείρηση-σκούπα σε ανθρώπους του υποκόσμου.  

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου της επίθεσης στον Κύρο Βασσάρα βρίσκεται η αστυνομία. Ο κακοποιός με τα αρχικά Γ.Μ., που είναι ευρύτερα γνωστός με το παρατσούκλι «θαμνάκιας», είναι πλέον στα χέρια των Αρχών και φέρεται να είναι ένας εκ των τεσσάρων δραστών που προέβησαν στον ξυλοδαρμό του διευθυντή ανάπτυξης της ΚΕΔ, αλλά και ο οργανωτής της επίθεσης.

Η αστυνομία φέρεται να θεωρεί ότι το άτομο αυτό ήταν εκείνο που το βράδυ της 30ής Οκτωβρίου ακολούθησε με μηχανή το ταξί που μετέφερε τον Κύρο Βασσάρα από το ΟΑΚΑ στο σπίτι της πεθεράς του, στα Καμίνια, όπου και του επιτέθηκε.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών δεν προέβη στη σύλληψή του για την επίθεση στον Βασσάρα, αλλά κατηγορείται για άλλα κακουργήματα (βομβιστικές ενέργειες, εκβιάσεις νυχτερινών κέντρων κ.ά.).

Στόχος των διωκτικών αρχών είναι να μπορέσουν να αποδείξουν ότι ο Γ.Μ. είναι ο δράστης της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα