Κανένα πρόβλημα για Ατρόμητο
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Ξάνθη στα Πηγάδια ξεκίνησε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες προπονήθηκαν δίχως να υπάρχει κανένα πρόβλημα είτε από τραυματισμό είτε λόγω καρτών. Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.
Έτσι, το επόμενο ραντεβού δόθηκε γι' αύριο το απόγευμα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει γυμναστήριο και ασκήσεις στο γήπεδο.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ξεκίνησαν τα έργα στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου για την σπορά χειμερινής ποικιλίας χόρτου που θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες και για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η ομάδα των δυτικών προαστίων θα προπονείται εναλλάξ στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, στο γήπεδο Περιστερίου, αλλά και στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.