Γέμισε η «φαρέτρα»!

Γέμισε η «φαρέτρα»!

Νίκος Αθανασίου
Γέμισε η «φαρέτρα»!

bet365

Μετά από πολύ καιρό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε τους Τοτσέ και Ρούντολφ να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν παρών ενόψει ΟΦΗ. Δεκαπέντε μέρες... off ο Καραγκούνης.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης. Ο Ρούντολφ και ο Τοτσέ συμμετείχαν κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, ο Καραγκούνης υπέστη διάταση δεξιού προσαγωγού και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε 15 περίπου ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα