«Η Μπάρτσα είναι η καλύτερη»

Θάνος Σαρρής
«Η Μπάρτσα είναι η καλύτερη»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ενώ υποστήριξε πως η απόφασή του να αφήσει το σύλλογο ήταν η πιο σωστή για όλες τις πλευρές.

«Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, χωρίς αμφιβολία. Όταν έφευγα, ήξερα ότι άφηνα τους καλύτερους. Αλλά για μένα και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση. Αν λάβουμε υπόψη το αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές, ήταν η πιο σωστή λύση», τόνισε.

Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα Μίλαν-Μπαρτσελόνα; Παίξτο σε απόδοση 1.6ο στην sportingbet.gr

Ο Ίμπρα κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στο πλευρό του Πάτο στην αναμέτρηση και δεν... ξέχασε τη Μίλαν: «Νομίζω ότι η Μίλαν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον οποίο έχω αγωνιστεί. Ένιωσα σαν το σπίτι μου από την πρώτη μέρα, με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Αυτή η πόλη είναι το δεύτερο σπίτι μου μετά το Μάλμε, όπου γεννήθηκα και πέρασα πολλά χρόνια».

Ο Σουηδός, του οποίου τα λεγόμενα στην αυτοβιογραφία του σχετικά με τον Γκουαρδιόλα προκάλεσαν... τριγμούς, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτό το ματς έχει να κάνει περισσότερο με το πρεστίζ. Όταν είσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσεις δυνατές ομάδες και αν θέλεις να κατακτήσεις τη διοργάνωση, πρέπει να τις κερδίσεις. Τώρα, απλά στοχεύω σε όλα τα τρόπαια που μπορώ να κερδίσω».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα