«Δεν φεύγουμε»

«Δεν φεύγουμε»

Gazzetta team
«Δεν φεύγουμε»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε πως η ομάδα του δεν φεύγει από την πόλη, ενώ γνωστοποίησε τα χρήματα που έχει δαπανήσει ο... Άγιαξ της Ηπείρου για τους Ζωσιμάδες.

Μπορεί ο αγώνας με την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες να έκλεβε την παράσταση για τους φίλους του ΠΑΣ, ωστόσο ιδιαίτερα σημαντική αναμενόταν και η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ομάδας Γιώργου Χριστοβασίλη, που θα είχε να κάνει με το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έδρα του... Άγιαξ της Ηπείρου.

Ο ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών αναφέρθηκε στις δαπάνες που έχουν γίνει,μ ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα δεν πρόκειται να φύγει. «Ο λόγος που ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο είναι τα τελευταία γεγονότα. Θα αναφερθώ στην τετραετία. Το 2008-09 η ΠΑΕ πλήρωσε για έξοδα 92.000. Το 2009-10 567.077. Το 2010-11 272.353,63 και την τρέχουσα περίοδο μέχρι τώρα 110.000. Για τα ποσά αυτά υπάρχουν τιμολόγια και όσοι έχουν αμφιβολία να έρθουν να τα δουν στα γραφεία της ΠΑΕ», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου για να συνεχίσει: «Ζητήσαμε κάποια να συμψηφιστούν. Το ποσό των 430.000", υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε ότι ότι ξόδεψε την πρώτη χρονιά δεν ζητήθηκε από τον ΠΑΣ να συμψηφιστούν.
Όλα αυτά τα έγγραφα με τα στοιχεία τα έχει η ΓΓΑ».

Για την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου: «Αφού η ΓΓΑ δεν είχε χρήματα για κάτι τέτοιο. Το ποσό των 272.000 για τον αγωνιστικό χώρο ζητήσαμε να συμψηφιστεί».

Για τη ΔΕΗ και τους προβολείς: «Σε άλλα γήπεδα οι ομάδες πληρώνουν 300 ευρώ ενώ στα Γιάννινα διοίκηση του σταδίου ζητούσε 1200 ευρώ ανά αγώνα και μετά κατέβηκε στα 720 ευρώ.
Από τα στοιχεία της ΔΕΗ προκύπτει ότι το κόστος για κάθε παιχνίδι δεν υπερβαίνει τα 350 με 400 ευρώ και ο ΠΑΣ όσα ματς έκανε νυχτερινά τα έχει εξοφλήσει με την προκαταβολή που έδωσε το καλοκαίρι».

 

Για το αν τελικά η ομάδα φύγει από την πόλη: «Η ομάδα δεν θα φύγει από τα Γιάννινα αλλά θα πρέπει η διοίκηση της Ε.Δ να παραιτηθεί αφού εφτά φορές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κρανά αλλά συνεννόηση δεν υπήρξε.
Για το νέο γήπεδο ο πρόεδρος του ΠΑΣ ανέφερε ότι ζητήθηκε χώρος για ιδιόκτητο γήπεδο αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε και έτσι αναζητείται νέος».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα