Η... πρώτη μπίλια στο πράσινο!

Gazzetta team
Η... πρώτη μπίλια στο πράσινο!

bet365

Το... πρόγευμα του «αιώνιου» ντέρμπι βάφτηκε πράσινο καθώς οι Νέοι του Παναθηναϊκού νίκησαν στο Ρέντη με 2-0 τον Ολυμπιακό. Τα γκολ ο Γιαννιτσάνης και ο Δώνης.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πήρε το «διπλό» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δείχνοντας τον δρόμος προς τους μεγάλους του Ζεσουάλδο Φερέιρα, οι οποίοι στις 19:30 αγωνίζονται στο «Καραϊσκάκης».

Το τριφύλλι πήρε τη νίκη χάρη σε ωραία πλασέ του Γιαννιτσάνη μόλις στο 11', ενώ τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε με κεφαλιά ο Δώνης στο 63'! Στα τελευταία πέντε λεπτά, οι πράσινοι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Βαλεριάνου.

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Ολυμπιακός: Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Κοτσαρίδης, Γκόγκιτς (60' Ιωαννίδης), Διαμαντάκος, Βουτσιώτης (83' Λύρας), Λυκογιάννης

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Δώνης (67' Κασαπάκης), Φουρλάνος, Ντίαζ, Κουσίδης (76' Μαραθιανός), Αναστασόπουλος (43' Μουζακίτης), Γιαννιτσάνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα