«Κλείδωσε» θέση βασικού ο Μόνχε

Δημήτρης Τομαράς
gazzetta default image fallback

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βιθέντε Μόνχε πρόκειται να ξεκινήσει βασικός αριστερός χαφ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, βάσει των όσων δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ποιες είναι οι δύο εκδοχές για το κέντρο.

Στο εσωτερικό διπλό ο Βαλβέρδε μπέρδεψε τους παίκτες του. Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Βάσκος ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τοροσίδης θα είναι δεξί μπακ, τα δύο στόπερ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ και αριστερό ο μπακ ο Χολέμπας.

Στο κέντρο θα είναι ο Ορμπάιθ με τους Μοντέστο και Φουστέρ να έχουν το προβάδισμα έναντι των Μακούν και Γέστε. Ο Ορμπάιθ θεωρείται σίγουρος για το βασικό σχήμα και από εκεί και πέρα οι τέσσερις προαναφερόμενοι παίκτες θα δώσουν... μάχη για δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς και αριστερό ο Μόνχε. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπούρ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα