Τρέχει στο Τόκιο ο Γκέμπρε
Πέρυσι αν και είχε δηλώσει ότι θα δώσει το παρών, αναθεωρώντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά την περιπέτειά του στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, δεν κατάφερε τελικά να ταξιδέψει ως την Ιαπωνία, λόγω προβλημάτων στα γόνατα.
Ο Αιθίοπας πρωταθλητής γνωστοποίησε ότι θα μετάσχει στον Μαραθώνιο του Τόκιο, που θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου σε συνέντευξη Τύπου στην Ολλανδία, ενόψει του αγώνα 15 χλμ στον οποίο θα πάρει μέρος την Κυριακή στην πόλη Ναϊμέγκεν.
Τον Σεπτέμβριο ο Γκεμπρεσελασιέ επιχείρησε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για το Λονδίνο μέσω της συμμετοχής του στο Μαραθώνιο του Βερολίνου, αλλά υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στο 35ο χιλιόμετρο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση για το Λονδίνο, θα είναι η 5η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
